teema ilma pildita pole huvitav heheh tean et fotod on liiga suured aga väiksem mul ei oleVarblane kirjutas:i-need-for-sped kirjutas:võite vaadata need piltid drive 2 ru seal nad on väiksem ja nemad on paljumiisak kirjutas:Kõik on ilus ja tore, aga äkki teeks pildid väiksemaks? Hetkeks tõmbab neti ikka kooma.
Aga siis kustuta need suured pildid siit ära eksole?
MZMA 408 1966a i-need-for-sped
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
-
- Kontakt:
Re: MZMA 408 1966a i-need-for-sped
mida te irisete ma ei saa aru. Ostke parem nett kui muidu ei võimalda
-
- Kontakt:
jumal ma ei viriseSanderV kirjutas:mida te irisete ma ei saa aru. Ostke parem nett kui muidu ei võimalda
Ojee härra, ühte pilti peab 4-s osas vahtima?SanderV kirjutas:mida te irisete ma ei saa aru. Ostke parem nett kui muidu ei võimalda
Krt, kõik jubedad itmehed, aga pilti väiksemaks muuta ei oska.
Edasised vastulaused lahendame privaatsõnumite teel, kui isu on. Siia rohkem ei satu.
osta parema resoga kuvar siis
aga pean tõdema et enda vahenditega ja oskustega näen kogu pildi esimesel lehel ära ka oma 15 tollise läpaka ekraaniga.
aga pean tõdema et enda vahenditega ja oskustega näen kogu pildi esimesel lehel ära ka oma 15 tollise läpaka ekraaniga.
kuss, ärge solkige teise inimese ilusa auto teemat..
Дай вам, прости меня сейчас бедный русский. словарь еще немного помочь.
Автомобиль очень красив, особенно в такой кабине, ранее не видел. Цвет хороший, хром, начиная, вероятно, устали? Сколько стоит автомобиль?
Русских текстов был приятным читать.
Продолжить хорошую работу!
Ehk siis, kes aru ei saanud, soovisin edu ja jaksu ja küsisin, mis hinnaga selline asi kätte saadi. Selline auto on lihtsalt uskumatu, pole varem sellist salongi juhtunud nägema.
Автомобиль очень красив, особенно в такой кабине, ранее не видел. Цвет хороший, хром, начиная, вероятно, устали? Сколько стоит автомобиль?
Ehk siis, kes aru ei saanud, soovisin edu ja jaksu ja küsisin, mis hinnaga selline asi kätte saadi. Selline auto on lihtsalt uskumatu, pole varem sellist salongi juhtunud nägema.
Nõustun tõesti et tegemist on ilusa autoga , selliseid ja nii heas seisus ei näe iga päev.
Moskvich - puhas remondirõõm
iisak.
sellepärast ei tasu nüüd närvi minna et pildid suured, mina olen lihtsalt ignoreerinud sellised asju ja pildid lingid eraldi avanud
sellepärast ei tasu nüüd närvi minna et pildid suured, mina olen lihtsalt ignoreerinud sellised asju ja pildid lingid eraldi avanud
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
-
- Kontakt:
tänan teid hea sõnade eest heheh tõlkimine venekeeles on natuke lõbus aga kõik on korras . Auto oli värvitud uuesti paar astat tagasi ja minu arvates väga hästi . ostsin tema lõbusa hinna eest 6000 eek see on väga suur õnn . sellest vanamehest ostsin ka 407 5000 eest . sõber kaliningradist ütles mulle et mull on export salong täpselt aga mina praegu veel ei tea . veel otsin autole original raadiot ja 4 tuleline valgustus süsteemmario kirjutas:kuss, ärge solkige teise inimese ilusa auto teemat..
-
- Kontakt:
aitäh suvel hakkan tihti sõitma et kogu Tallinn minu auto mäletab natuke hooplen ükskord sügisel olin toonud DJ Denis Korabljov Astoria klubisse oli väga lõbus sõitwolfe kirjutas:Nõustun tõesti et tegemist on ilusa autoga , selliseid ja nii heas seisus ei näe iga päev.