1982a. IZ 412 . T6ivo
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: 1982a. IZ 412 . T6ivo
Mosse seisab ilusti katuse all ning ootab kevadet. Vahepeal siiski niipalju asjaga tegelenud, et veljed on saanud liivapritsi, krundid ning värvkatte alla. Samuti olen soetanud uued tagumised tuled ning silladetailid. kevadeks jääb vaid kokku panemise vaev. Hetkel digikas katki ja pilte ei saa teha, kuid püüan lähiajal jäädvustada ning pildid ka laiemale ringkonnale avaldada.
Lubatud pilt siis. Mossele endale ligi ei pääse, sest suur lumehang on ukse ees.
veedad vist garaažis pikki öid?
isegi raseerimisvahendid on laua peal
ilusad vidinad muidu värske välimusega veljed on kohe lausa lust vaadata
isegi raseerimisvahendid on laua peal
ilusad vidinad muidu värske välimusega veljed on kohe lausa lust vaadata
Tegelikult on see mu tubane kirjutuslaud. Tuba talvega kogunenud mosse vidinaid täis.
Niisiis. Kevad läheneb ning mosse sai garaažist välja aetud, et saaks ilusti kevadeks kõik tehniliselt tip top korda tehtud. Alustasin tagumiste tulede vahetamisest.
Pilt ka.
Pilt ka.
Paar klõpsu ülevaatusega mosust.
ja väike eelaimdus, milline näeb välja mokitsa sisu.
ja väike eelaimdus, milline näeb välja mokitsa sisu.
See on tõesti ilus mosse sul
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
VAU!!!
Oranz on ikka väga ilus värv!