IZ 412 1982 Kristjan
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
IZ 412 1982 Kristjan
Tere! Mossesõbrad
Panen ka oma mosse siia üles.Ajaloost siis et mina 4 omanik esimene omanik oli vana mees ,kes käis ainult kalal ja poes talvel oli seisnud,teine omanik on kuskil 50aastane kolmas oli minu isa ,kes kasutas iga päeva liikurina siis jäi masin seisma kuna isa ostis mugavama auto .Mosse seisis kuskil 3 aastat garaazis kuna mina otsustasin masina käima ajada ja linna pilti tuua.
Mosse on 1982.a.
Värvus heleroheline
Auto seisis veidi pahnases kohas:D
Veel pilte,nendel piltidel auto suht tolmune
Siis kui sai masin välja aetud
Plaanid siis:
saada korralikult liikuma et tehno ära teha ja kindlustus
Tehtud vähe kuna ei jõua kooli vahelt teha
KUI MA ESITAN LOLLE KÜSIMUSI SIIS MA VABANDAN AGA MA OLEN (14a)VANA
Panen ka oma mosse siia üles.Ajaloost siis et mina 4 omanik esimene omanik oli vana mees ,kes käis ainult kalal ja poes talvel oli seisnud,teine omanik on kuskil 50aastane kolmas oli minu isa ,kes kasutas iga päeva liikurina siis jäi masin seisma kuna isa ostis mugavama auto .Mosse seisis kuskil 3 aastat garaazis kuna mina otsustasin masina käima ajada ja linna pilti tuua.
Mosse on 1982.a.
Värvus heleroheline
Auto seisis veidi pahnases kohas:D
Veel pilte,nendel piltidel auto suht tolmune
Siis kui sai masin välja aetud
Plaanid siis:
saada korralikult liikuma et tehno ära teha ja kindlustus
Tehtud vähe kuna ei jõua kooli vahelt teha
KUI MA ESITAN LOLLE KÜSIMUSI SIIS MA VABANDAN AGA MA OLEN (14a)VANA
Viimati muutis Kristjan, 07 Mai 2011 20:06, muudetud 8 korda kokku.
MRT- Melliste Racing Team
Moskvich 412 55kw
Moskvich 412 55kw
Re: Moskvich 412 Kristjan
Mul on üks täpsustav küsimus,ega see auto pole juhuslikult Nõo asulast pärit?
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981
Tere tulemast foorumisse!Jälle üks mosse ellu äratatud,igatahes jõudu ja jaksu mosu ülesehitamisel Küsida võid alati kõike,ega siis küsija suu pihta ju ei lööda
AZLK 2140 78a,AZLK 2140 76a,2xAZLK 2137 84a,izh412
reit on ELU
aga yldiselt su pagassi keevitusest ei saand aru kuidas oli aga yldiselt lase harjaga v2rv enne keevitamist eest 2ra siis tuleb tugem keevitus aga edu autoga.. tööd jägub ikkagi
aga yldiselt su pagassi keevitusest ei saand aru kuidas oli aga yldiselt lase harjaga v2rv enne keevitamist eest 2ra siis tuleb tugem keevitus aga edu autoga.. tööd jägub ikkagi
Nõo mosse on vanarauas juba.MAZ kirjutas:Mul on üks täpsustav küsimus,ega see auto pole juhuslikult Nõo asulast pärit?
"lolle küsimusi ei ole vaid on lollid vastused"KUI MA ESITAN LOLLE KÜSIMUSI SIIS MA VABANDAN
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
moskiito kirjutas:"lolle küsimusi ei ole vaid on lollid vastused"KUI MA ESITAN LOLLE KÜSIMUSI SIIS MA VABANDAN
ja neid siin jagub:D, edu masinaga
Pukseerimishaagise e Konna rent
Suured tänud!
Nõo kohta ma ei oska öelda äkki esimene omanik oli sealt pärist.
Nõo kohta ma ei oska öelda äkki esimene omanik oli sealt pärist.
Moskvich 412 55kw
Moskvich 412 55kw
Sander:ma lasin sealt värvi maha kust keevitasin.
Moskvich 412 55kw
Moskvich 412 55kw
Re: IZ 412 Kristjan
Kahju,et Nõo oma pressi alla läks aga oli sarnane sellega,millest teema siin tehtud, numbri järgi tundus väga tuttav auto olema, ei suuda mäletada kus seda varem näinud olen.
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981