Üks mingilmääral testisõit tafi juurest taebla.
http://www.youtube.com/user/viirusboy#p ... GiyQtrI368
Muidu käis see lüliti klaasipuhastaja lüliti juurde (üles) ja kontrollamp küttevendi lüliti kõrvale. Vähemalt minu eelmistel Mossedel see nii oli.viirusboy kirjutas:Tervist
Olen praegu suure küsimuse ees. Kuhu panna 2140 armatuuris tagaklaasi soenduse lüliti? Olen kaalunud installida see soojendusventika lüliti külge või siis selle kõrvale, kus on ümmargune lamp. Lüliti ise peaks sl'i oma olema. Vähemalt välimuse järgi on ta identne teiste lülititega.
Marko
Meilt haapsalust ka neid NGK BP6ES küünlaid saab? mis se tüki hind olla võib?viirusboy kirjutas:Pean need sult vist ära võtma jah. Kuigi plaanis ammu juba ngk'd osta.tafi kirjutas:Eks need vead ikka ilmnevad,kui pole auto tihedas kasutuses.Soovitaksin ikka proovida vähe paremaid küünlaid detoneerimise vastu.Kui on soov NGK soetada siis on ühed pakkuda
Mastermees kirjutas:Meilt haapsalust ka neid NGK BP6ES küünlaid saab? mis se tüki hind olla võib?viirusboy kirjutas:Pean need sult vist ära võtma jah. Kuigi plaanis ammu juba ngk'd osta.tafi kirjutas:Eks need vead ikka ilmnevad,kui pole auto tihedas kasutuses.Soovitaksin ikka proovida vähe paremaid küünlaid detoneerimise vastu.Kui on soov NGK soetada siis on ühed pakkuda
Mure lahendatud.. Läks salongiventika lüliti kõrvale.Edel kirjutas:Muidu käis see lüliti klaasipuhastaja lüliti juurde (üles) ja kontrollamp küttevendi lüliti kõrvale. Vähemalt minu eelmistel Mossedel see nii oli.viirusboy kirjutas:Tervist
Olen praegu suure küsimuse ees. Kuhu panna 2140 armatuuris tagaklaasi soenduse lüliti? Olen kaalunud installida see soojendusventika lüliti külge või siis selle kõrvale, kus on ümmargune lamp. Lüliti ise peaks sl'i oma olema. Vähemalt välimuse järgi on ta identne teiste lülititega.
Marko
Näiteks minu praegusel 2140-l on need nimetatud lüliti ja lambi augud armatuuri sisse tegemata (liistudes on küll augud olemas),ilmselt tehase poolt sellele konkreetsele isendile polnud tagaklaasi soojendust ette nähtud.
Kütus on sitt. Mingi sõber leidis keldrist ja valas paaki..SanderV kirjutas:see mootor tahab kyll päris palju sättimist saada kohe.. nii kehvasti käib et jube