AZLK 2140 1976? hannes24 "Onu Heino"
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: AZLK 2140 1976? hannes24
kollektori alge jah see. Rääkides laboritest, siis epasse peaks mingi aeg düno stend jõudma.
"ONU HEINO RALLITIIM"
jeps, kuid see on vaid omakasutuseks, teenust nad ei paku ja sinna pääseb heal juhul tutvuste kaudu.. Sõber õpib ka seal vastavat eriala ja lobises välja. Kuigi nad saaks ehk päris head nutsu selle pealt. Mis ajast ülikool lisarahast ära ütleb..
"ONU HEINO RALLITIIM"
natuke ootamist nüüd jälle, gaasiklapi flants ja turbo flantsid. Nädala vahetus toom remonditud mootori ka juurde endale, praeguse suhtes on omad kahtlused tekkinud.
"ONU HEINO RALLITIIM"
Miks siis GMi pritsungiga ei proovinud? Ei usalda mehaanilist ja oma aja ära elanud toitesüsteemi? Mis läbimõõduga TBd (thorttle body- drosselklapp; seletusi noorematele) hakkad kasutama?
Mootori tööomadusi mõjutab runneri pikkus täpselt samamoodi kui trompet. St. trompetiga saab peenhäälestada.
Mootori tööomadusi mõjutab runneri pikkus täpselt samamoodi kui trompet. St. trompetiga saab peenhäälestada.
Megasquirt aju kasuks otsustasin, et saaks häälestada ka asja, reksi pritset poleks saanud. Thottle läheb esialgu opeli 2,0 mootori küljest, seal on elektrooniline asendiandur küljes, esialgu tunne, et eks ta pudelikaelaks jääb sinna otsa aga eks vaatab.Kombimiis kirjutas:Miks siis GMi pritsungiga ei proovinud? Ei usalda mehaanilist ja oma aja ära elanud toitesüsteemi? Mis läbimõõduga TBd (thorttle body- drosselklapp; seletusi noorematele) hakkad kasutama?
"ONU HEINO RALLITIIM"
TERE!
Mul tekkis väike küsimus miks vaja mossele turbot peale panna?
MRT- Melliste Racing Team
Moskvich 412 55kw
Moskvich 412 55kw
ta soovib ise aretada enda kättega midagi. see on ainult tervitatav, sest improvisatsioon on ainult teretulnud.Kristjan kirjutas:TERE!
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
moskiito kirjutas:ta soovib ise aretada enda kättega midagi. see on ainult tervitatav, sest improvisatsioon on ainult teretulnud.Kristjan kirjutas:TERE!
see vastus võtab siis lühidalt kokku miks. Ütlesin kodus naisele ka just seda.
"ONU HEINO RALLITIIM"