See päiksesirm/kleeps vms see on, kust said selle ja millise hinnaga? Tahaks enda masinale ka midagi sellist.27151 kirjutas:Täiustasin mosset veidi, lisasin juurde päikese sirmi ja rullikuga turvavõõd(toyota carina) mis istuvad täpselt mosse vastustesse
Need nn lisatuled on lihtsalt prooviks, kunagi ostan lisatuled ette.
AZLK 2140 1985.a 27151
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: AZLK 2140 1985.a 27151
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
Päikesesirm on ostetud veneajal, kohta ega hinda ei tea. Neid ei ole liikvel ka nagu olen uurinud.viirusboy kirjutas:See päiksesirm/kleeps vms see on, kust said selle ja millise hinnaga? Tahaks enda masinale ka midagi sellist.27151 kirjutas:Täiustasin mosset veidi, lisasin juurde päikese sirmi ja rullikuga turvavõõd(toyota carina) mis istuvad täpselt mosse vastustesse
Punane välk
Selge. Jama värk.27151 kirjutas:Päikesesirm on ostetud veneajal, kohta ega hinda ei tea. Neid ei ole liikvel ka nagu olen uurinud.viirusboy kirjutas:See päiksesirm/kleeps vms see on, kust said selle ja millise hinnaga? Tahaks enda masinale ka midagi sellist.27151 kirjutas:Täiustasin mosset veidi, lisasin juurde päikese sirmi ja rullikuga turvavõõd(toyota carina) mis istuvad täpselt mosse vastustesse
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
Kas mitte see sirm ennem hr.Põdra mossel polnud?
Kohe kindlasti mitte aga vb on Hr. Põdral alles see.mosseman kirjutas:Kas mitte see sirm ennem hr.Põdra mossel polnud?
Punane välk
- Mastermees
Sellegi poolest väga kena mosse on! Seda akna kleepsu saab prasegu ka teha lasta.. Läheb vast üks 10 euri maksma.A veneaegne on se kõikse õigem
Autoga midagi uut ei ole juhtunud. Praegune periood on kalla ja talla aga lähi tulevikus tahab starteri vahetust, kuna ei taha taha hakkata.
Auto tolmune, sest on ka kruusateid olemas
Auto tolmune, sest on ka kruusateid olemas
Punane välk
Ega sellepärast ei pea starterit vahetama.. Piisab pendiksi vahetusest. Samas ei tea, mida sa täpselt selle "ei taha taha hakata" all silmas pead.27151 kirjutas:Autoga midagi uut ei ole juhtunud. Praegune periood on kalla ja talla aga lähi tulevikus tahab starteri vahetust, kuna ei taha taha hakkata.
Kuna pendiksid kõik vanad siis proovin maas ja vaatan kohe kõik puksid kh üle.viirusboy kirjutas:Ega sellepärast ei pea starterit vahetama.. Piisab pendiksi vahetusest. Samas ei tea, mida sa täpselt selle "ei taha taha hakata" all silmas pead.27151 kirjutas:Autoga midagi uut ei ole juhtunud. Praegune periood on kalla ja talla aga lähi tulevikus tahab starteri vahetust, kuna ei taha taha hakkata.
Punane välk
mul piisas starteril ainult puhastusest, brake cleaneriga korralikult puhtaks ja kokku tagasi, toimib väga hästi siiamaani.
"ONU HEINO RALLITIIM"