Õige, näen jah mitut Mosset.viirusboy kirjutas: Mitut mosset näete?
AZLK 2140 (1979/1986) ja MZMA 408 elite (1967) viirusboy
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: AZLK 2140 (11.10.85) viirusboy
- Mastermees
Midagi lootust andvat:D.. laiskus laiskus aiaiai.. keeraks siis kapoti alt mõlemalt poolt need kaks kruvi lahti ja võtaks tuled eest aga ei no
Siis kui kõik on valmis, kirjutan kokkuvõtvalt protsessist
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
viimane pilt mingi sterni reidikas?
Sa veel mõttetumat postitust ei suuda teha w?SanderV kirjutas:viimane pilt mingi sterni reidikas?
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
kelle jaoks mõttetu kelle jaoks mitte.. ära hakka mõlisema või saad veel "mõttetumaid"
huumorivaesed inimesed rsk
Kohenda prille ja loe veel 10 korda oma juttu kui vajutad nuppu "Sisesta". Kui midagi tarka öelda pole, ära üldse midagi ütle. Ja ma ei mölise vaid jagan kasulikke nõuandeid.SanderV kirjutas:kelle jaoks mõttetu kelle jaoks mitte.. ära hakka mõlisema või saad veel "mõttetumaid"
Igatahes. Täna sai natuke traatharja näidatud jälle ja juhipoolne tagatiib alt auguline ja roosteäblikest kirju nagu juudi jõulupuu.
Edasi tegin väikse poeskäigu ja ostsin 3 liitrit Globo värvi, 3 purki kinnitit, 2 liitrit nitrolahustit, 1 aerosool musta mattvärvi ja 3 rulli teipi. Ma olen kindel et midagi oli veel seal aga hetkel ei meenu. Homme vist läheb värvimiseks kui krunditud saab.
Hakkasin ühte lada karpat ka puhastama. Kole sitane oli. tunni ajaga jõudsin ainult kaane puhastada. Homme vaatan edasi.
Eelmisel leheküljel ühel pildil on näha kui sitane see ennem oli.
Edasi tegin väikse poeskäigu ja ostsin 3 liitrit Globo värvi, 3 purki kinnitit, 2 liitrit nitrolahustit, 1 aerosool musta mattvärvi ja 3 rulli teipi. Ma olen kindel et midagi oli veel seal aga hetkel ei meenu. Homme vist läheb värvimiseks kui krunditud saab.
Hakkasin ühte lada karpat ka puhastama. Kole sitane oli. tunni ajaga jõudsin ainult kaane puhastada. Homme vaatan edasi.
Eelmisel leheküljel ühel pildil on näha kui sitane see ennem oli.