Panin tagaluugile vajalikud asjad nagu lingi ja numbrituled külge. Link on jah imelikult,kui keegi küsib,miks siis see ,kes valmistas selle luugi,tegi nii,et seda linki eriti paremini ei anna panna. Numbrituled on uuema malli omad,kroom kattega numbri tuled olid liialt ära oksüdeerunud,et neid taaskasutada.

Kuid ega siis kõik alati ,ka lähe seda mööda kuidas ma tahaks...
Panin bensiini paaki ja kanistrist loksus natuke bensiini numbri peale ja vot ,mis juhtus

Sisuliselt uue numbri pealt lahustus värv maha,kui kaltsuga üle tõmbasin.

Mul pole varem sellist asja olnud, sõber Talupoeg arvas,et kuna tegu on praak tööga,mis see ka ilmselt on olnud,siis peaks maanteeamet need tasuta välja vahetama. Aga päris kindel ei saa olla selles,pean ennem üle küsima,mis sealsed ametnikud sihukse asja kohta arvavad.
PS! Numbrid olid pakendis ja alles see aasta võtsin välja.
Mõtlesin siis katsetada autot ka:

Sõita on täitsa mõnus, korra hakkas jälle kojamehe mootor lambist tööle

,peab ikka lüliti ära vahetama asi juba muutub tüütuks.
Pidurid ei ole eriti head, on tunda,et õhk ikka süsteemis sees, ilmselt kõik uuesti üle õhutada ja olen siis targem ja panen ka mootori tööle,sest kui uskuda seda,mis raamatus kirjas. Siis peab töötava mootoriga seda õhutamist tegema,muidu õhku välja ei saa.
Mäletan,et möödunud aastal suutis ,vist kasutaja Gurja.Enda auto alla paraja heinapalli ümber kardaani mähkida,ristiku põllul sõites. No tegin siis ka eluskatse ära ja heal juhul korjasin paar taime põhja alla

Seega, ma oletan,et sihukest korralikku heinapalli alla tekitada kardaani tunnelisse,peab vist ikka madala käiguga ja hästi suurtel pööretel ringi kihutama, muud moodi pole see võimalik. Võib olla,ma tegin katse ka vähe valesti aga alati saab ju uuesti proovida

.