P.S. ülbelt madal on kah

njaa kallis lõbu see kameeljon värv.Mastermees kirjutas:Mainiks ka saladuse ära.Tegemist on pärl mutter kameelioniga.
Eks se põhimõte seisneb ka natuke selles, et teiste kiusuks.. minu mossel on aga sinu mossel ei olemoskiito kirjutas:njaa kallis lõbu see kameeljon värv.Mastermees kirjutas:Mainiks ka saladuse ära.Tegemist on pärl mutter kameelioniga.
parem siis juba terve auto mitte "tykike"Mastermees kirjutas:Eks se põhimõte seisneb ka natuke selles, et teiste kiusuks.. minu mossel on aga sinu mossel ei olemoskiito kirjutas:njaa kallis lõbu see kameeljon värv.Mastermees kirjutas:Mainiks ka saladuse ära.Tegemist on pärl mutter kameelioniga.![]()
Ei ole siiani kuulnud ka, et kellegil tükikest kameelionit kuskil mossel oleks.
seda peab vaatama kuida rahakott onSanderV kirjutas:parem siis juba terve auto mitte "tykike"Mastermees kirjutas:Eks se põhimõte seisneb ka natuke selles, et teiste kiusuks.. minu mossel on aga sinu mossel ei olemoskiito kirjutas:njaa kallis lõbu see kameeljon värv.Mastermees kirjutas:Mainiks ka saladuse ära.Tegemist on pärl mutter kameelioniga.![]()
Ei ole siiani kuulnud ka, et kellegil tükikest kameelionit kuskil mossel oleks.
Ei saanud. kapotiga on ikka jama. Ei istu need kinnitused.stern100 kirjutas:Kas kapoti kinnitamise osas said juba natuke aimu ka? Ja tore et edeneb