naisel sõbranna muhus, sinna me lähme nv-ks, siis põikan ka saareleNeeme kirjutas:Mis püha vägi sind siia toob?moskiito kirjutas:sest ennem ma ei sattu sinu kuningriiki.Neeme kirjutas:Mingid prillid olemas. Aga kui sul on olemas ideaalsed, siis miks ka mitte!moskiito kirjutas:kui soovid võid saada oktoobris minu käest paari kroomitud prille enda mokitsale.
Aga küsimus, miks oktoobris?
M426 '72 Neeme
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: M426 '72 Neeme
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Ok! Anna siis teada, kui siinkandis oled! Ehk on hakkamist täis poisid minu masina selleks ajaks kurjaks ajanud
Masina ehitamine läheb mühinal. Ütleme nii, et 100% originaal ja prillikivi ta ei tule, vaid selline, nagu tema peal tulevikus olev disain eeldama peaks. Nõukogude inimese tööauto. Aga see pole veel kindel, millisena ta oma tulevikku näeb. Seega - ootan ikka veel erinevaid auto väljanägemise nägemusi! Kõik ideed on oodatud! Tänud ette!
Võibolla aitab kui oma autost paar pildikest ka näitad...
Mul kahjuks ei ole ühtegi viisakat pilti oma autost. Aga tegu on tavalise 426/427 tüüpi isendiga. Kasutajapildilt on näha auto esiosa.mosseman kirjutas:Võibolla aitab kui oma autost paar pildikest ka näitad...
ma pean ka jalad selga võtma ja su mosset minema vaatama.............äkki tuleb tuhin ka enda oma lõpuni teha
martin sul ju lõpusirgel masin, talvega teed korda ära ja suveks tänavale;)
Pukseerimishaagise e Konna rent
Tule vaata jah, kuidas gäng tegutseb Täna nad ei teinud vist midagi minu auto kallal, sest muid (ime)panne käis liiga palju nendel külasmartin22 kirjutas:ma pean ka jalad selga võtma ja su mosset minema vaatama.............äkki tuleb tuhin ka enda oma lõpuni teha
Neeme kirjutas:Masina ehitamine läheb mühinal. Ütleme nii, et 100% originaal ja prillikivi ta ei tule, vaid selline, nagu tema peal tulevikus olev disain eeldama peaks. Nõukogude inimese tööauto. Aga see pole veel kindel, millisena ta oma tulevikku näeb. Seega - ootan ikka veel erinevaid auto väljanägemise nägemusi! Kõik ideed on oodatud! Tänud ette!
Sul küll universaal aga pm saaksid sarnase teha ikkagi.
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
tea peab see ka kaema tulema, asukohaks ikka sama (mj...)?