MZMA 403 , 1965 RoTT
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: MZMA 403 , 1965 RoTT
Oehh, täitsa tuttav vaatepilt, täpselt sama asja elasin ka mina üle. Jõudu vuntsimisel;)
Täna sai kuuri korrastatud ja natuke mossele asju leitud :kaks liistu(ei tea täpselt kuhu käivad), kaks jagajat(üks tundub uus olevat) ja starteri , autot pole eriti edasi teind , pole rellakat , karburaatori probleem sai lahendatud(suur leke) ja üks kurb uudis , tagapaneelist pole roosteta plekki järel
.
Selle nädala jooksul vb ajab ta sealt välja , siit ka siis küsimus , mis bensiini kasutada kas 95 või 98? Varem olen kasutand 95 , kui ta kohapeal käima sai pandud.

Selle nädala jooksul vb ajab ta sealt välja , siit ka siis küsimus , mis bensiini kasutada kas 95 või 98? Varem olen kasutand 95 , kui ta kohapeal käima sai pandud.
ikka 95 bensiini peaksid kasutama, 98 jääb liiga kangeks sellise auto kohta! Hea oleks kui sul on võimalik lisada 95 bensiinile ka natuke plii lisandit.
Auto katus nägi täna ka päikest ,kuut sai maha lammutatud , nüüd ootan ,et ema tooks fotoka ja bensiini , siis ajab ta välja ka sealt 

Jälle üks küsimus , mis on kindlalaeka ja selle võre vahel? Mu omale on sinna tuhatoos pandud.
Kui sa pead silmas seda armatuuri keskel olevat võret, siis kindalaeka ja selle vahel käibki 403-mel tuhatoos, raadio käib selle alla!
Ok , tänud , sellepärast sai küsitud , et seda kohta on jõhkralt lõigatud ja arvasin et seal käis midagi muud. See tuhatoos mis seal praegu on, on ikaruse oma rääkis vanaisa.
muidu käib seal originaalis selline ristküliku kujuline, nadu 412-e tuhatoos, ainult disain on natuke teine, muidu kõik sama!
Kurtnalt sai siis omale rooli keskele käiv embleem ostetud ja tuhatoos.
Vahepeal on esimest "MZMA" märki värskendatud(uuesti värvitud jne, veits kehv jäi aga parem kui ennem).
Vahepeal on esimest "MZMA" märki värskendatud(uuesti värvitud jne, veits kehv jäi aga parem kui ennem).
Vana märk:

Uuendatud :

Mingi antenn sai pandud:

Mis asi see on?:

stange enamvähem sirgeks aetud:

nurkadesse said sellised uued tehtud:

läbisõit:

Sellist klaasi ei taha keegi omale , istub sinna rooli keskele:

"starter":

värv isegi natuke peegeldab
: