Mis loss see nüüd siis ikka on, putka pigem! Aga kohapealse programmi kohalt ma veel natukene mõtisklen. Kõik oleneb sellest, kui janused inimesed kokku satuvad. Sellel kohal ehk pisut paha aura küljes, egas muidu mõni mees peale Vanamõisas olemist Oriküla rajal autot katusele keeranud ja teine ei tahtnud üldse mittemidagi rallisprindist teada.carrec kirjutas:Kuressaarest sõidame Vanamõisa, kus asub foorumlase Neeme suveresidents ja loss! Seal siis saab toimuma vennastumine koos simmaniga ja grillipeoga! Ööbimine on seal samas koha peal, keegi ei keela ka telki kaasa võtta ning õue üles panna. Maja teisel korrusel on suur saal, kuhu mahub meid hulgim ööbima!
Hommikul on veel murumängud ning siis pisar silmis lahkumine! Kes praamile, et mandrile saada, kellel on võimalik ning tahtmist võivad jääda Saaremaale ning oma käe peal tiiru ümber saaremaa teha!
Sealset programmi ja marsruuti oskab Neeme täpsemalt lahti seletada.
Aga võimaluse korral, ma prooviks õhtul lihtsalt ühe kultuuriprogrammi kokku panna, näiteks karaoke näol. Eks ma proovin leida suure ekraani ja projektori. Mikreid ka mõne veel juurde muretsema. Ma ise saan ilma hakkama
Kui kellegi on tekkinud küsimusi, siis võib neid küsida siin, või saata mailile neeme(ät)tt.ee, või helistada 5149484. Ahjaa ettepanekud on ka lubatud