Tegin ka mõned mõõtmised oma 401 peal, mille järgi oleks ehk parem kaasa mõelda:

Seletage lollile mis asi see lanseroon on üldse?On poolraamid ja sisetiivad.Poolraami küll lõikuda vaja ei ole!Kui siis sisetiib veidi teise kujuga teha,et rohkem ruumi jääks.Muidu peaks jääma 2cm 412 mootori ja originaal 401 sisetiiva vahele, kui ma automotost mingi igivanast teemast õieti aru sain.Mõtlesin küll, et ennem ei võta sõna kui enda doonor on koju lohistatud ja prooviks kuidas minu masinale see 412 mootor istub.Eks näis.Edel kirjutas:412 mootor on 20 kraadi kallutatud ja kardan,et kerel mootoriruumist parempoolset lanseroni tuleb hakata lõikama ja ümber ehitama.
http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... #pid130126 Loe viimast ehk logmani postitust.Kellel siis õigus on?M410 kirjutas:Lanžerooniks kutsutakse koopaplekki, ehk siis seda, mida sina nimetad sisetiivaks.
Kahjuks ühtegi 412 mootorit mul ei vedele jah, sellepärast teema tegingi. Ja ennem jah ei plaani osta, kui on kindel, et sobib.TiitS sul mõnda 412 kone ei vedele kuskil hoovipeal?Või ennem ei plaani osta kui kindel,et nn sobib?