Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
MAZ kirjutas:Sattusin täna kuulutusi lapates sellise moskvitsi otsa: http://www.soov.ee/polvamaa/Moskvits_IS ... 0.htm?ca=1
MInu jaoks teeb asja kummaliseks,et tegu on Izh 412 plekiringiga aga mootor on 408 oma. Tahes tahtmata tekib mõte,et keegi on kunagi 408le uuema 412 sisu ja kere detaile külge pookinud.Või siis on tegu,kunagise kerevahetusega???
Arvan, et ilmselt on tegu mootorivahetuse üle elanud 412-ga, samas hakkab peale mootori silma ka 408 rool.
Huvitav kompott, ise pole enda silmaga sellist enne näinud.
MAZ kirjutas:Sattusin täna kuulutusi lapates sellise moskvitsi otsa: http://www.soov.ee/polvamaa/Moskvits_IS ... 0.htm?ca=1
MInu jaoks teeb asja kummaliseks,et tegu on Izh 412 plekiringiga aga mootor on 408 oma. Tahes tahtmata tekib mõte,et keegi on kunagi 408le uuema 412 sisu ja kere detaile külge pookinud.Või siis on tegu,kunagise kerevahetusega???
Arvan, et ilmselt on tegu mootorivahetuse üle elanud 412-ga, samas hakkab peale mootori silma ka 408 rool.
Huvitav kompott, ise pole enda silmaga sellist enne näinud.
Pigem kerevahetusega tegu olnud omal ajal.Minu kunagine naaber sai tutika esimese komplektsusega 412 kere ja nii oligi ,et oli vaja vaid mootor (408) ja sillad vanalt autolt külge kruvida koos rooliga. See paisatb analoogne juhtum olevat.
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik 2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik 2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks