1982a. IZ 412 . T6ivo
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: 1982a. IZ 412 . T6ivo
Müügis Levitage ja päästke see auto seismisest.
kas huvi puudub või lihtsalt ei ole aega tegeleda?t6ivo kirjutas:Müügis Levitage ja päästke see auto seismisest.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Kuulutuses täitsa kirjas, et seoses ajateenistusega.moskiito kirjutas:kas huvi puudub või lihtsalt ei ole aega tegeleda?t6ivo kirjutas:Müügis Levitage ja päästke see auto seismisest.
Jap, nii on .mosseman kirjutas:Kuulutuses täitsa kirjas, et seoses ajateenistusega.moskiito kirjutas:kas huvi puudub või lihtsalt ei ole aega tegeleda?t6ivo kirjutas:Müügis Levitage ja päästke see auto seismisest.
nagu aru saan, siis sul on pigem probleem sellega et pole teda kuskil hoida.t6ivo kirjutas:Jap, nii on .mosseman kirjutas:Kuulutuses täitsa kirjas, et seoses ajateenistusega.moskiito kirjutas:kas huvi puudub või lihtsalt ei ole aega tegeleda?t6ivo kirjutas:Müügis Levitage ja päästke see auto seismisest.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
millal sõtta? ise 7 juuli vahipatt
ärge nüüd sõtta küll minge nende mossede pärast...
Pukseerimishaagise e Konna rent
Ma juulis olen juba vaba mees. Hetkel 11 kuust pool teenitud Paldiskis Tagalapataljonis.
Suuresti on tõesti hoiukoht probleemiks, kuid ei saa salata, et probleeme on muidki. Võite ise arvata, kui rikas meie riik on ja kui suurte summadega ta meid sõdureid toetab.
Suuresti on tõesti hoiukoht probleemiks, kuid ei saa salata, et probleeme on muidki. Võite ise arvata, kui rikas meie riik on ja kui suurte summadega ta meid sõdureid toetab.
Sel ajal kui mina vahipatis käisin oli sõduri toetus algul 150eeki kuus ja pärast 160eeki kuus. Praegu saadakse tiba rohkem. Moskvitsiga sai ikka sõidetudt6ivo kirjutas:Ma juulis olen juba vaba mees. Hetkel 11 kuust pool teenitud Paldiskis Tagalapataljonis.
"ONU HEINO RALLITIIM"
Kindlasti sai selle 150 krooni eest tehtud kindlustus, ostetud kütus ning vajadusel ka auto remonditud. Raha jäi veel üle nii hädavajaliku meelelahutuse, kui ka elamise jaoks. Hetkel saab tõesti rohkem, kuid jäägem ikka reaalsuse juurde.hannes24 kirjutas:Sel ajal kui mina vahipatis käisin oli sõduri toetus algul 150eeki kuus ja pärast 160eeki kuus. Praegu saadakse tiba rohkem. Moskvitsiga sai ikka sõidetudt6ivo kirjutas:Ma juulis olen juba vaba mees. Hetkel 11 kuust pool teenitud Paldiskis Tagalapataljonis.