moskiito kirjutas:
nõus, viidaks siis masinate vanus madalamale ja võetaks starti erilised eksponaadid aga ei hakkataks nöökima uute tuliatega. sellise suhtumisega kuulub selline üritus väljasuremisele.
Korraldajal ongi probleemiks see, et on liiga palju startijaid. Vanade sõitjatega pole probleeme, kuid võistluste ajal uutega maid jagada on lisakoormus. Kui ma poleks ennem suvist tähesõitu läbinud, oleksin eelmine aasta olnud tõsiselt hädas. Põhiosa teeb ära kõrval kaardilugeja, tema jälgib legendi, vahemaad ja kiirust, ja kui miski ei klapi, siis kohe ots ümber ja sõita tagasi, kus klappis. Eelmisel aastal pidime korra GPS seadme sisse lülitama, et lõunapausi üles leida. Olime just viimase kontrollpunkti fikseerinud, kui ühel keerakul nägime Krazi jälgi ja keerasime iseenesest mõitetavalt ära ja eksind olimegi. Igatahes tekitasime paraja segaduse kaasvõistlejates. Üks 01 haakis meie sappa ja ühele võistkonnale õnnestus meil 2 km. vahedega 3 korda vastu sõita
Minu jaoks jäi mõistatuseks, kuidas Mossematk meile trassil 2 korda vastu tuli, seejuures ma ei näinud, et nad meist oleksid mööda sõitnud

Elamuseks oli mulle sõita põllu teel, mis oli lahti tõugatud risti teega, vallid 2 - 3 meetri kõrgused ja tee umbes 30 meetit lai. Oli ka üks hüpe, kus peanaha marraskile lõin ja kaasvõistlejad oma joogivaru kohe kontrollima hakkasid (Auto katusel siiani üks pudeliotsa muhk).