AZLK 2140 1985.a 27151
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: AZLK 2140 1985.a 27151
Puurib küll tegelikult aja kuskile kõrgemale, natuke pusimist, saad vana kätte ning ajad aga uue keerme sisse.
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Eks muidugi annab puurida aga lihtsam on seda asja teha tõstukil ja targema mehe juhendamisel/või ta ise teebstern100 kirjutas:Puurib küll tegelikult aja kuskile kõrgemale, natuke pusimist, saad vana kätte ning ajad aga uue keerme sisse.
Punane välk
mis toda puurida on, kergita nats.. ja täpselt keskelt hakka väikese puuriga pihta ja mine järjest suuremaks.. kui joppab keerab veel vana keerme peal välja selle poldi
Vb ei olegi väga raske aga jätan selle targematele siiski.SanderV kirjutas:mis toda puurida on, kergita nats.. ja täpselt keskelt hakka väikese puuriga pihta ja mine järjest suuremaks.. kui joppab keerab veel vana keerme peal välja selle poldi
Punane välk
kahju et minu mokitsas kütust pole nii palju hetkel, muidu tuleks läbi ja puuriks ise sul selle reedel välja. Seda eriti lihtne puurida, sest see läbiv polt.27151 kirjutas:Vb ei olegi väga raske aga jätan selle targematele siiski.SanderV kirjutas:mis toda puurida on, kergita nats.. ja täpselt keskelt hakka väikese puuriga pihta ja mine järjest suuremaks.. kui joppab keerab veel vana keerme peal välja selle poldi
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Nii auto amordi teema ammu unustatud ja viimased päevad sõidetud jälle.Viimaselajal on karbuss nõõkima hakkanud, mis tahab timmimist ja uusi tihendeid.
Nüüd, kui rohkem aega olen tegelenud ka natukene v. velgedega. Ütlen kohe ette ära, et ei aja ulmelist ilu taga. Pigem rohkem kaugelt ilus vaadata, sp ei ole ma neid pahteldanud ja on näha kergemaid täkkeid ja auke. 2 hägust pilti ka.
Nüüd, kui rohkem aega olen tegelenud ka natukene v. velgedega. Ütlen kohe ette ära, et ei aja ulmelist ilu taga. Pigem rohkem kaugelt ilus vaadata, sp ei ole ma neid pahteldanud ja on näha kergemaid täkkeid ja auke. 2 hägust pilti ka.
Punane välk
Mille veljed need on?
Väga kenad näevad välja
Terv Kristjan
Väga kenad näevad välja
Terv Kristjan
MRT- Melliste Racing Team
Moskvich 412 55kw
Moskvich 412 55kw
Mulle meeldivad ka need veljed
Tegu on mitsubishi Sigma originaal valukatega.Kristjan kirjutas:Mille veljed need on?
Väga kenad näevad välja
Terv Kristjan
Need veljed näevad kahjuks 3m pealt kenad välja, kui digika käeligi saan näitan õiget palet.
Punane välk
Täna värvisin 2x veljed üle. Kui ära kuivavad siis läheb lakk peale ja rehvid peale. Rehvideks tulevad praegu 2x 195/55/15 ja 2x 195/65/15. Tulevikus tulevad kõik neli 195/55. Vahepeal õnnestus kõik mutrid ka leida ning kolmapäeval üritan flantsid ära treida.
Vahepeal kukkus mossel sumps küljest, õnneks küll mitte linnas. Selle panin nüüd kinni tagasi ja sõit jätkub.
Vahepeal kukkus mossel sumps küljest, õnneks küll mitte linnas. Selle panin nüüd kinni tagasi ja sõit jätkub.
Punane välk