Elektriaknad
Elektriaknad
Elektriaknaid on kellegi mosse peal juba? Omale plaanin midagi aretada. Kui keegi midagi sarnast teinud on, ehk jagaks näpunäiteid, mis sinna sisse pistis
Audide lainel
Re: Elektriaknad
Mu mokitsal on tagaklaas ainus aken, millel elekter küljes. Idee poolest peaks see mingit sooja ka andma, aga vist mitte. Sinna sisse pistsin juhtmetega 12 volti.r384n3 kirjutas:Elektriaknaid on kellegi mosse peal juba? Omale plaanin midagi aretada. Kui keegi midagi sarnast teinud on, ehk jagaks näpunäiteid, mis sinna sisse pistis
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
Kunagi sai pandud mazda 626-lt 89a pärit tagumiste uste el tõstukid mossele esiustesse.Sobitusid ilma mingite ümberehitusteta.Kindlasti on veel masinaid mille omasid on lihtne paigaldada.Tasub külastada lammutusi .
AZLK 2140 78a,AZLK 2140 76a,2xAZLK 2137 84a,izh412
Aga ehk kerisid kaabli veel ümber aknaklaasi, lühistasid kaabli ja aken sulas talvel puhtaks hetkega?viirusboy kirjutas:Mu mokitsal on tagaklaas ainus aken, millel elekter küljes. Idee poolest peaks see mingit sooja ka andma, aga vist mitte. Sinna sisse pistsin juhtmetega 12 volti.r384n3 kirjutas:Elektriaknaid on kellegi mosse peal juba? Omale plaanin midagi aretada. Kui keegi midagi sarnast teinud on, ehk jagaks näpunäiteid, mis sinna sisse pistis
Audide lainel
Tänud kasuliku infi eest ette sain juba mitsubishi colt'93 tõstukid, hulgaliste ümberehitustega aga toimivad aga mis tagumiste uste sisse klaase liigutama panna?marko kirjutas:Kunagi sai pandud mazda 626-lt 89a pärit tagumiste uste el tõstukid mossele esiustesse.Sobitusid ilma mingite ümberehitusteta.Kindlasti on veel masinaid mille omasid on lihtne paigaldada.Tasub külastada lammutusi .
Audide lainel
Aga tegelikult me rääkisime praegu eri asjadest: mina rääkisin elektrilistest aknatõstukitest, sina klaasisoojendusest.viirusboy kirjutas:Mu mokitsal on tagaklaas ainus aken, millel elekter küljes. Idee poolest peaks see mingit sooja ka andma, aga vist mitte. Sinna sisse pistsin juhtmetega 12 volti.r384n3 kirjutas:Elektriaknaid on kellegi mosse peal juba? Omale plaanin midagi aretada. Kui keegi midagi sarnast teinud on, ehk jagaks näpunäiteid, mis sinna sisse pistis
Audide lainel
Ma tean. Mul oli siis natuke hea tuju Aga elektriakna lahendust uuri kasutaja Mastermees käest. Ta midagi leiutas hammakate ja mootoritega.r384n3 kirjutas:Aga tegelikult me rääkisime praegu eri asjadest: mina rääkisin elektrilistest aknatõstukitest, sina klaasisoojendusest.viirusboy kirjutas:Mu mokitsal on tagaklaas ainus aken, millel elekter küljes. Idee poolest peaks see mingit sooja ka andma, aga vist mitte. Sinna sisse pistsin juhtmetega 12 volti.r384n3 kirjutas:Elektriaknaid on kellegi mosse peal juba? Omale plaanin midagi aretada. Kui keegi midagi sarnast teinud on, ehk jagaks näpunäiteid, mis sinna sisse pistis
http://mosseklubi.planet.ee/foorum/view ... 2&start=60
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
mul ees juba olemas lülitid ja releed poogin ka mingipäev külgeviirusboy kirjutas:Ma tean. Mul oli siis natuke hea tuju Aga elektriakna lahendust uuri kasutaja Mastermees käest. Ta midagi leiutas hammakate ja mootoritega.r384n3 kirjutas:Aga tegelikult me rääkisime praegu eri asjadest: mina rääkisin elektrilistest aknatõstukitest, sina klaasisoojendusest.viirusboy kirjutas:Mu mokitsal on tagaklaas ainus aken, millel elekter küljes. Idee poolest peaks see mingit sooja ka andma, aga vist mitte. Sinna sisse pistsin juhtmetega 12 volti.r384n3 kirjutas:Elektriaknaid on kellegi mosse peal juba? Omale plaanin midagi aretada. Kui keegi midagi sarnast teinud on, ehk jagaks näpunäiteid, mis sinna sisse pistis
http://mosseklubi.planet.ee/foorum/view ... 2&start=60
Audide lainel
mul garaažis olemas nissani aknatõstukid, kui kellelgi huvi, siis PS! Kui 2 nädalaga huvilist pole, siis hakkan enda mossele neid külge pookima.
Kui elektriga hätta jääd, võin aidataempudogy kirjutas:mul garaažis olemas nissani aknatõstukid, kui kellelgi huvi, siis PS! Kui 2 nädalaga huvilist pole, siis hakkan enda mossele neid külge pookima.
Audide lainel