Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
moskiito kirjutas:ei pruugi kerevahetus tehtud olla, tol ajal tehti tehases igasuguseid kompotte.
Ei tahaks väga uskuda, et 1986 aasta ja käigud roolisambal... Ikka "kodukootud".
no kle, kas sa ütled nüüd et 408 2140 kerega on ka kodukootud? kahtlustan et mingil hetkel sai vajalik kogus varuosi otsa ja võeti seda mis kätte juhtus.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Sellist 86a. nii öelda käkki(omaloomingut), näen ma oma elus teist korda, sest kunagine minu naabrimees sai ka uue IŽ-i kere (esimeses komplektsuses kere tähendab, et puudu oli ainult mootor ja sillad ning salongist roolisammas koos rooliga) ja kogu oma 408 kupatuse tõstis uue kere külge. Seega kOlli tähelepanekuga olen täitsa nõus, et see "kodukootud"....
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik 2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks