sass kirjutas:... BP6ES või BP7ES - mõlemad sobivad ja ei maksa ka suurt midagi (NGK toodang).
Kas kuskil e-kataloogis kirjas ka need? Ja siis miks just 6/7, mitte BP8ES nagu kuskilt varem mulle silma jäänud ja mida siiani kõikidel teistel Iizevski masinatel kasutanud olen?
sass kirjutas:Samas ei lugenud välja, kas sul uuema tüübi jagaja või vanematüübi oma? Kui võimalik, pane uuematüübi jagaja ka, see ei loksu nii hullusti.
Ikka see vanem, selles osa hädast seisneski, et lühikese jalaga jagajat polnud võtta, kõik mis laos olid uuemad ning pika jalaga. Selleks vaja ka jagaja pesa ju ära vahetada, et uuematüübi jagajat kinnitada saaks. Või olen ma midagi valesti vaadanud? Ja ühtegi üleliigset pesa pole praegust ega ka siis võttagi.
Hetkel siis Kiirovi Krabipulgad said tagasi riiulisse ja NGK-dega suutis isegi ketsi all ringi võtta, kuid küllaltki kottis tundub ikka kogu mootor olevat.
Kui laos varuosariiulite vahel kontrollringe tegin, märkasin pirossiga kaasatulnud varuosadest saadud plokikaant. Vaikselt hakkan arvama, et ka klappidega on midagi nihu ja kaasa antud komplektne plokikaan on üheks selliseks "vihjeks"...