Sry, mul on vist keskeakriis

Selle mosse pealt on pärit minu mosse mootor.stern100 kirjutas:Saaremaa Ralli. Eesti vähesed sport-ralli mossed siis.
![]()
Nojah, niivõrd Mosse küll. Enamasti ainult kerekuju alles, süda teine, vedrustus ja sillad ka kohati puhta teised. Irsi "Saunatibi" on küll Mosse mootoriga aga tagasild kaugelt maalt. Poolal mootor siksi oma ja tagavedrustus ikka üsna karmilt teistmoodi. Olvik hoopis omamoodi eksemplar. Aga peaks ütlema, et Olviku vedrustus toimis ikka päris hästi - ei mingit Mossele omast tuikumist-kõikumist. Samas muidugi Irsi elukas ei saanudki nii ilusasti sõita, sest reede hommikul alles leiti, et süüde hamba jagu viltu, karpa ujutas üle jne. Selle kohta muidugi inf puudub, kas esisild oli samasuguses konditsioonis nagu kaks aastat tagasi Saaremaa rallil, kui see võttis mul stange märjaks - hoiad gaasi ja rooli paigal ning auto lookleb nagu boamadu. Ahjaa, ega Irs ise ka just mingi ideaalfiguuriga võidusõitja ole - kui pikali kukub, siis on pikem, kui püsti seistesstern100 kirjutas:Saaremaa Ralli. Eesti vähesed sport-ralli mossed siis.