vähe segast juttu ajasin jah,ei raadio on mul alles ja ootab meistrimehe osavat kätt kes fm peale paneb,aga ma ei saa raadiot auku panna kui luku keel on väljas,ma praegu loodangi et sõbra võtmetega saab selle lahti teha,kui aga asja ei saa,siis arvasin et ehk saaks lihtsalt uue südamiku otsida.kOll kirjutas:Kui nüüd jutt käib võtmest ja lukust, siis mõtekas vast otsida varuosadeks müüdavatelt autodelt või hakkad metalli kokkuostu punkte läbi kammima. Olen tihti näinud metallis vedelenud 412-netel neid võtmeid veel küljes.
Kui räägid raadiost siis sinna pessa mahub iga tavaline läänekas midagi muutmata.
PROBLEEM: Moskvich 412 raadio
Re: PROBLEEM: Moskvich 412 raadio
valge IZ412IE 1978 140MOC -taastub avariist
punane IZH 2715 1980 pirukas 450AHT
oranž IZ 412 1980 valmistub igapäevaseks liikluseks
mina müün/ostan/vahetan
mina müün/ostan/vahetan
Paljudel uutel makkidel ei ole enam CD lugejat sees ja nende hulgas leidub ka selliseid, mis umbes poole lühemad tavalisest DIN suurusest makist. Ausaltöeldes ei ole mina küll kordagi CD lugejat autos pärast seda kasutanud kui mälupulgaga maki ostsin.andiz kirjutas:Sahtel on aga lühike ja läänekas ei lähe lõpuni sinna sisse. Laiuses ja kõrguses jääb ruumi ülegi.
tegelikult on aeg veel ju edasi liikunud,nüüd on võimalik lükata väike raadioseade ka sigarisüütesse,ning sellel on ju sisse ehitatud usb auk,et saaks ka oma pulga pealt mussi lasta+sellisel seadmel on kaasas pult ja nad on kergemalt kaasa võetavad,mis tähendab et vargal on vähem tahtmist autosse saada.
valge IZ412IE 1978 140MOC -taastub avariist
mina müün/ostan/vahetan
mina müün/ostan/vahetan
- wax
- Site Admin
- Telefon: 53414666
- Kontakt:
Nende asjandusete helikvaliteet ei kannata kahjuks mingit kriitikattanello2 kirjutas:tegelikult on aeg veel ju edasi liikunud,nüüd on võimalik lükata väike raadioseade ka sigarisüütesse,ning sellel on ju sisse ehitatud usb auk,et saaks ka oma pulga pealt mussi lasta+sellisel seadmel on kaasas pult ja nad on kergemalt kaasa võetavad,mis tähendab et vargal on vähem tahtmist autosse saada.
Ise ma ei kasuta isegi USB-d enam, kuna makk loeb SD-kaarti
AZLK 412IE '74 - AZLK 434IE '75 - M402 '57 ja mõned kastikad ning 40-ed ka.
https://www.facebook.com/WaxGarage
https://www.facebook.com/WaxGarage