K:spidomeeter

Ei oska kolvirõngaid vahetada? Käigud ei lähe sisse?
Vasta
Kasutaja avatar
tanello2
Telefon: 56882279
Kontakt:

K:spidomeeter

Postitus Postitas tanello2 »

kui sõita rahulikult 50 või nätukene kiiremini,siis spido osuti julmalt tõmblem,kohati näitab +-10km/h,aga siis kui kiirus on 80 või 70,siis on sirgem kui lood.....
millest selline muutus tekib ???
sõber ütles et vene tehnika tegelikult ongi selline,et spido peaks koguaeg siplema....
Viimati muutis tanello2, 28 Jaan 2013 16:20, muudetud 1 kord kokku.
valge IZ412IE 1978 140MOC -taastub avariist
punane IZH 2715 1980 pirukas 450AHT
oranž IZ 412 1980 valmistub igapäevaseks liikluseks
mina müün/ostan/vahetan
Kasutaja avatar
marek
Kontakt:

Re: K:pidomeeter

Postitus Postitas marek »

Spidotross määrimata. Kellaploki tagant lahti võtta ja õli sisse valada.
Kasutaja avatar
sass

Postitus Postitas sass »

tanello2, kas sa kõiki neid küsimusi ühes teemas ei tahaks küsida? Iga asja jaoks ei pea tegema uut teemat.
Kasutaja avatar
Edel
Kontakt:

Postitus Postitas Edel »

tanello2 kirjutas:kui sõita rahulikult 50 või nätukene kiiremini,siis spido osuti julmalt tõmblem,kohati näitab +-10km/h,aga siis kui kiirus on 80 või 70,siis on sirgem kui lood.....
millest selline muutus tekib ???
sõber ütles et vene tehnika tegelikult ongi selline,et spido peaks koguaeg siplema....
Trossi kõri on kulunud, tänu sellele annab tross seal sees "mängima". Trossi "viskamist" kõris võimendab ka trossi kõri suur paine.
Lihtsam viis on osta poest uus spidomeetri tross (müüakse koos kõriga) ja enne kui peale paned, soovitaks trossi korralikult ära määrida, siis kestab kauem.
Kasutaja avatar
tanello2
Kontakt:

sass kirjutas:tanello2, kas sa kõiki neid küsimusi ühes teemas ei tahaks küsida? Iga asja jaoks ei pea tegema uut teemat.
ma ei teadnud et selline õigus on olemas,et iga küsimus erineva teema kohta erinevatel aegadel erinevatest kohtadest võib kõik massiliselt esitada ühe teema alla..........ma pole päris kindel kas sellest siis üldse midagi välja tuleks,samalajal kui keegi vastab lendan juba uue küsimusega teemasse,minuarust on "teema" mis põhineb ühele asjale,mitte ei teemalda kõike kõigest,selle asja nimi oleks kohe "teemast kõrvale kaldumine"
Mis on selles halba kui iga küsimus on uus teema?
kas sa ei suuda järge pidada w?
kui sind häirib minu pidevad küsimuste ja teemade pommitamised,siis mind häirivad jubedalt need 6 või enam aastat vanad teemad,kus midagi ei toimunud,või keegi ei suvatsenudki kunagi neile vastata.....teisestküljest,kui iga küsimus on uus teema,siis see aitab teisi kodanikke,kellel tekib äkki sama küsimus,ja vaata vaid,neil on siin selline teema juba olemas,mitte ei peagi sirvima kuskilt suvalise teema alt vastust välja.tänan
mina müün/ostan/vahetan
Kasutaja avatar
wax
Site Admin
Telefon: 53414666
Kontakt:

Postitus Postitas wax »

Kuna need küsimused on kõik seotud sinu enda autoga, siis võiksidki nad olla sinu auto teemas.
AZLK 412IE '74 - AZLK 434IE '75 - M402 '57 ja mõned kastikad ning 40-ed ka.
https://www.facebook.com/WaxGarage
Kasutaja avatar
sass

Postitus Postitas sass »

tanello2 kirjutas:
ma ei teadnud et selline õigus on olemas,et iga küsimus erineva teema kohta erinevatel aegadel erinevatest kohtadest võib kõik massiliselt esitada ühe teema alla..........
Selleks ju ongi sul su enda auto teema, eriti kui teema pealkirjadeks on "tuut tuut" ja "K:pidomeeter", siis pole uutel kasutajatel otsingust suurt kasu, sest ei leia küsimusele vastust ikka.

Ja isiklikult pole mul probleeme järje pidamisega, küll aga võiks foorumi natuke puhtamana hoida. See on vaid minu kaks senti ja mingit reeglit tegelikult selle kohta pole.
Kasutaja avatar
SanderV

Postitus Postitas SanderV »

haters, gonna hate
aga nõustun waxiga, ei tea kes siin küll mode on, aga tahtsin suunata juba tuut tuut küsimusi ta enda auto teemasse, quotedes teksti ja küsides küsimusi, aga keegi vist arvas et vale koht ja kustutati ära see
Kasutaja avatar
tanello2
Kontakt:

ok.ma olen sellega siis nõus,tarnige need teemad kõik mu auto alla,sain vist nüüdseks asjast teie vaatepildis aru... :o
mina müün/ostan/vahetan
Vasta