millest selline muutus tekib

sõber ütles et vene tehnika tegelikult ongi selline,et spido peaks koguaeg siplema....
Trossi kõri on kulunud, tänu sellele annab tross seal sees "mängima". Trossi "viskamist" kõris võimendab ka trossi kõri suur paine.tanello2 kirjutas:kui sõita rahulikult 50 või nätukene kiiremini,siis spido osuti julmalt tõmblem,kohati näitab +-10km/h,aga siis kui kiirus on 80 või 70,siis on sirgem kui lood.....
millest selline muutus tekib![]()
sõber ütles et vene tehnika tegelikult ongi selline,et spido peaks koguaeg siplema....
ma ei teadnud et selline õigus on olemas,et iga küsimus erineva teema kohta erinevatel aegadel erinevatest kohtadest võib kõik massiliselt esitada ühe teema alla..........ma pole päris kindel kas sellest siis üldse midagi välja tuleks,samalajal kui keegi vastab lendan juba uue küsimusega teemasse,minuarust on "teema" mis põhineb ühele asjale,mitte ei teemalda kõike kõigest,selle asja nimi oleks kohe "teemast kõrvale kaldumine"sass kirjutas:tanello2, kas sa kõiki neid küsimusi ühes teemas ei tahaks küsida? Iga asja jaoks ei pea tegema uut teemat.
Selleks ju ongi sul su enda auto teema, eriti kui teema pealkirjadeks on "tuut tuut" ja "K:pidomeeter", siis pole uutel kasutajatel otsingust suurt kasu, sest ei leia küsimusele vastust ikka.tanello2 kirjutas:
ma ei teadnud et selline õigus on olemas,et iga küsimus erineva teema kohta erinevatel aegadel erinevatest kohtadest võib kõik massiliselt esitada ühe teema alla..........