Iž 412'76 >>>r384n3<<<
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
-
Re: Iž 412'76 >>>r384n3<<<
Nonoh, selge. Kui kõik olemas siis anna aga tuld, eks kunagi saab siis loodetavasti joonele visata.
soovitan panna väntvõlli anduri jaoks trigger wheeli ikkagi, võis siis mingi asisem jagaja, sellel mosse omal on lõtkud mu arust suurevõitu hea tulemuse saamiseks.
"ONU HEINO RALLITIIM"
Kuna see mitsubishi ecu luges algselt signaali kettalt, mis oli jaotatud 4 sektoriks, kõrge-madal-kõrge-madal, siis triggeri peal selle ajuga päris keeruline hakkama saada. Trigger kindlasti tuleb kunagi, aga mitte enne kui rahakott lubab MS-i soetadahannes24 kirjutas:soovitan panna väntvõlli anduri jaoks trigger wheeli ikkagi, võis siis mingi asisem jagaja, sellel mosse omal on lõtkud mu arust suurevõitu hea tulemuse saamiseks.
Audide lainel
Ja joonele kah vast ei aja, minu mäletamistmööda tegeled ühe turboprojektiga, millega konkurentsis püsimiseks jääb vabalthingavast vähekscanyondrift kirjutas:Nonoh, selge. Kui kõik olemas siis anna aga tuld, eks kunagi saab siis loodetavasti joonele visata.
Audide lainel
Mingine ettekujutus ka jagaja ümberehitusest See hakkab siis "nukkvõlli" asendist märku andma. Vända signaali veel mõtlen, kuhu ja kuidas.
Audide lainel
Tere jälle! Pole vahepeal suurt miskit korda saatnud, ainult kalla ja talla
Esiotsa lasin täna suvisele kõrgusele ning mõtlesin, et panen Sternilt toodud uue karterikaitsme ka alla, aga no kurjam, mina ei saa aru kuhu ja kuidas ta sinna kinni käib
Kaitse ise selline. Ehk kellelgi on all olevast kaitsmest ja just kohtadest, kus ta kinni on, pilte? Oleks väga tänulik
Esiotsa lasin täna suvisele kõrgusele ning mõtlesin, et panen Sternilt toodud uue karterikaitsme ka alla, aga no kurjam, mina ei saa aru kuhu ja kuidas ta sinna kinni käib
Kaitse ise selline. Ehk kellelgi on all olevast kaitsmest ja just kohtadest, kus ta kinni on, pilte? Oleks väga tänulik
Audide lainel
Pilti ei ole, aga esimesed kinnitused käivad sinna originaalpleki kinnituste alla, see originaalplekk viska sealt minema, vist muidu ei mahtunud alla, tagumiste kinnituste jaoks tuleb sillatala tahapoole äärde teha kaks auku õige koha peale ja need keermestada, või siis mingi latt või mutrid teisele poole keevitada (vöib ka lihtsalt lahtiselt panna ja tugevamini kinni keerata).
Selle originaalpleki viskasin sealt ammu minema, roosteuss oli korralikult maiustamas käinud seda Omastarust ma proovisin ja nikerdasin seda igatpidi ja iga nurga all, aga ma ei leidnud mingit asendit kus see reaalselt oleks sobinud sinna
Audide lainel
Ma viimati lasin tagaosa nn isepuurivate kruvidega kinni Igatahes tundus,et jäi tugevalt.
AZLK 2140 78a,AZLK 2140 76a,2xAZLK 2137 84a,izh412
Radika alune/ esine tala. Seal kaks kuuest polti. Esisillale puurid ainult 2 auku, kuna andsin sulle koos selle uue kaitsega ka originaalkinnituslati kaasa. Väga lihtne selle paigaldus tegelikult
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!