AZLK 2140 1984 SanderV
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: AZLK 2140 1984 SanderV
no alati saab paremat aga noh enamvähem...
hea vaadata ikka kuidas paljud järgi vaatavad nüüd
mina igatahes ühegi kruusatee peal oma mossega ei sõida.. sain jälle paarist kohast värvi maha sp et mingi tont tuleb kihutades vastassuunast ja laseb sellise kivirahega üle et ulme... keeran otsa ringi politsei seal samas,(masin keeras mingite õppuste raames 50m eemale parkla) küsin et kes krt sõitis sellega, sain sjukese kivirahega üle et värvi lendab... kits selle peale "oli ka v" ja vahib sama targalt edasi... täis ohmoonid...
kas kellelgi on veel juhtunud sellist asja et mosse mootor jääb kütte vaegusesse ? Lased 1-2 käigu peeneks ja karpas saab küte otsa lihtsalt
ei ole sest mina sellist rumalust enda masinaga ette ei võtta kunagi.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Jah. On juhtunud ja ei ole siiani oma autol viitsinud ujukitasemega katsetada... Parem ongi, ei ole vaja nii peeneks ajada kogu aeg.
Veel võib viga olla ka bensupumba tootlikuses või nõelklapi ja filtrite läbilaskevõimes.
Muidugi on juhtunud. Rallikal sai kunagi uue karpaga ujuki taset mitu korda regullitud ning ka helerohelisel tõmbab karpa kuivaks kui järsku kiirendades teise käiguga hoog kuskil 75 kanti jõuab.
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
täna siis pani maantee peal 90nega parem esimene rattalaager jooksu vist... is nice
aga andke nüüd häid nippe kuidas ilukilp ilusti maha saada kui ilurõngas all on? Enne ma seda laagrit vaatama ei hakkagi kui ma seda kilpi ilusti maha ei saa