Huvitavad Mossed ja vidinad müügis.
Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Re: Huvitavad Mossed ja vidinad müügis.
Moskvich 408 DeLuxe
Omaniku hinnasoov on 1000-1500€ ringis ja müük parima hinna pakkujale.
Omaniku hinnasoov on 1000-1500€ ringis ja müük parima hinna pakkujale.
MZMA 408 '68 [77 ZFP]
Mossehaigus - Hing ihaldab uhket Volgat, aga mingi seletamatu jõud kisub ikka robustse Moskvitši poole.
Mossehaigus - Hing ihaldab uhket Volgat, aga mingi seletamatu jõud kisub ikka robustse Moskvitši poole.
Tegemist originaal kondinsioonis algusotsa 2140-ga, millel isegi turvavöö alarm tehasest(jne ninnu-nännut). Kahju ainult, et esitulede kojamehi ei ole. Haruldus ikkagi, seda enam, et tehase värviga veel. Ja tingida saab ka.Lauri-L kirjutas:Kuna olen mossede alal veel vóhik siis ehk räägid mis seal nii head on peale väikse läbisóidu ?
NB. Vene keelt lugeda oskan, aga ma ei tea mis need sónad tähendavad
Respek Mah Authoritaaa!!! → http://www.facebook.com/RedStarKustomz
BTG Nordschleife 12:43
GT Nürburgring 3:42
BTG Nordschleife 12:43
GT Nürburgring 3:42
- partnermosse
- Telefon: 58550555
Siin see mosse, mis oli, kui ma ei eksi auto 24-s http://www.soov.ee/polvamaa/Moskvich_21 ... m?ca=1&w=3
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik
2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht
No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks
2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht
No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks
Ai kurja, kahju ainult et vaba raha pole, muidu oleks see juba mu hoovis
Audide lainel
ää nüüd kohe pildi põhjal otsusta,võibolla põhja polegi all,karbid pildil küll kahtlasedr384n3 kirjutas:Ai kurja, kahju ainult et vaba raha pole, muidu oleks see juba mu hoovis
Mind need karbid jätavad suht külmaks antud isendil ühtib kapott tiibadega pea ideaalselt võrreldes minu omaga ja sellel igast nipetnäpet pudi veel, mis kohe oma masinal kasutust leiaksUrukoer kirjutas:ää nüüd kohe pildi põhjal otsusta,võibolla põhja polegi all,karbid pildil küll kahtlasedr384n3 kirjutas:Ai kurja, kahju ainult et vaba raha pole, muidu oleks see juba mu hoovis
Audide lainel
Lisaks veel taga pööratud või laiendatud veljed... Tooge ära see masin.
Kahjuks ei ole sellel masinal dokke.
http://foorum.mosseliiga.ee/index.php?a ... topic=7284
200€ eest vanem 412. Sees olevat vana armatuur. Selline milline on ka 408 -l. Kuulutuses pilte pole aga ma vaatasin Google Street View -iga. Seisab seal ühe kortermaja ees. Kuulutus vana aga omanik ikka müüb.
200€ eest vanem 412. Sees olevat vana armatuur. Selline milline on ka 408 -l. Kuulutuses pilte pole aga ma vaatasin Google Street View -iga. Seisab seal ühe kortermaja ees. Kuulutus vana aga omanik ikka müüb.
MZMA 408 '68 [77 ZFP]