Probleem elektriga
Probleem elektriga
Probleem seisneb nimelt selles, et auto ei sure võtmest välja. Süütelukk on multimeetriga kontrollitud ning paistis toimivat. Kui süüde välja keerta, tõuseb laadimispinge u 35 voldini ning mootor käib rõõmsalt edasi. Minu mõistus ei võta, kuskohast poolile vool peale saab tulla, kui süüde väljas?
Audide lainel
Re: Probleem elektriga
Ega peale süüteluku põhja muud eriti viga olla ei saa kui enne suretus võtmest töötas.
Ma lähen proovin kohe ilma lukuta ja vaatan kas toimib. Siis asi selge.
Edit: Ka ilma lukuta sama jama. Ühendasin süüte juhtmed + juhtmega, starteri klemm korra pihta ja masin käis, kuid kui kõik juhtmed üksteise küljest lahti ühendasin, käis mootor ikka edasi. Süüteluku võib välistada. On veel ideid?
Edit: Ka ilma lukuta sama jama. Ühendasin süüte juhtmed + juhtmega, starteri klemm korra pihta ja masin käis, kuid kui kõik juhtmed üksteise küljest lahti ühendasin, käis mootor ikka edasi. Süüteluku võib välistada. On veel ideid?
Audide lainel
Kuskilt jookseb järelikult vool veel süütepoolile peale... Lühis võib-olla. Kui aga masin mõne aja pärast ikkagi välja sureb, siis võib olla ka hõõgsüüde.
Hõõgsüüte ma välistaks, sest ilma võtmeta võib kümneid kilomeetreid maha sõita ilma probleemideta, käib nagu muiste. Lõhise kohta peab veel uurima ja mõõdistama multimeetriga.sass kirjutas:Kuskilt jookseb järelikult vool veel süütepoolile peale... Lühis võib-olla. Kui aga masin mõne aja pärast ikkagi välja sureb, siis võib olla ka hõõgsüüde.
Audide lainel
vaata kas siis sureb võtmest välja kui geneka ergutus ära tõmmata.
"ONU HEINO RALLITIIM"
Sureb küll jah. Kuhu see juut maetud on siis?hannes24 kirjutas:vaata kas siis sureb võtmest välja kui geneka ergutus ära tõmmata.
Audide lainel
Mul oli sama jama kui belarusi 100a geneka panin. Geneka ergutusele aretasin relee vahele ja korras.
Kes meist ei unistaks autost?
Ma panin ka sinna relee vahele, kuid kui süüte välja keerasin, hakkas see rele kiiresti plõksima, ning auto käis turtsudes ikka edasi.effe kirjutas:Mul oli sama jama kui belarusi 100a geneka panin. Geneka ergutusele aretasin relee vahele ja korras.
Audide lainel