Iž 412'76 >>>r384n3<<<
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: Iž 412'76 >>>r384n3<<<
Kent jah.. krt..
nüüd tahaks ainult teada, kuda seltsimees tagasilla ära lahendas.. mosse differ ei kannata väga palju, isegi pritse peale krudimine lõi paari esimese sõiduga 2 difrit laiali...
keegi teadis öelda, et E30 tagasild koos raamiga pidi mossele alla mahtuma küll...
nüüd tahaks ainult teada, kuda seltsimees tagasilla ära lahendas.. mosse differ ei kannata väga palju, isegi pritse peale krudimine lõi paari esimese sõiduga 2 difrit laiali...
keegi teadis öelda, et E30 tagasild koos raamiga pidi mossele alla mahtuma küll...
Toyota hiace tagasild kóige lihtsam sinna alla panna.
Veljevalem sama, 4cm laiem ainult, kannatab meeletult jóudu ja saada ka LSD varjant.
Veljevalem sama, 4cm laiem ainult, kannatab meeletult jóudu ja saada ka LSD varjant.
Iž 2715 1988 / Volvo S40 / Mitsubishi Pajero 1990
Soodsad keevitus tööd Rakveres.
53707925 - Lauri
Soodsad keevitus tööd Rakveres.
53707925 - Lauri
Need BMW jutud võib ära unustada - samamoodi mahuvad sinna alla iga teise tagaveolise masina jubinad... Ümber on ikka vaja ehitada.
PS. r384n3, su auto jooksis viimati väga viltu mööda teid (külg ees), kui sõitsid. Tagasild oli lahti või milles asi?
PS. r384n3, su auto jooksis viimati väga viltu mööda teid (külg ees), kui sõitsid. Tagasild oli lahti või milles asi?
Üks vedrukammits on minema jalutanud, mis vedrupakki koos hoidis Auto oli juhi poole kaldu ka muidu.sass kirjutas:Need BMW jutud võib ära unustada - samamoodi mahuvad sinna alla iga teise tagaveolise masina jubinad... Ümber on ikka vaja ehitada.
Audide lainel
Nonii, esimesed tiirud tehtud, kardaan vajab tasakaalustamist veel Aga muidu teise käiguga sai rehvi suitsetatud korralikult Enam vast mingid golfid irvel näoga mööda ei kipu
Audide lainel
Täna ülemistesse rahvast ja diskopoisse hullutama?
Võimalik, et isegi tulen jah Kardaan niikuinii vaja tln saada ja muud transpordivahendit mul kah käepärast polesass kirjutas:Täna ülemistesse rahvast ja diskopoisse hullutama?
Audide lainel
siis sul oli tõesti sitt mootor.. mingid 2002 aasta golfid mulle naljalt tagatulesid ei näitar384n3 kirjutas:Nonii, esimesed tiirud tehtud, kardaan vajab tasakaalustamist veel Aga muidu teise käiguga sai rehvi suitsetatud korralikult Enam vast mingid golfid irvel näoga mööda ei kipu
Ei maksa nüüd üle ka pingutada. Mosse(org) ikka naljalt golfile kannapeale ei astu. Rohkem on asi juhis kinni. (golfi omanik)SanderV kirjutas:siis sul oli tõesti sitt mootor.. mingid 2002 aasta golfid mulle naljalt tagatulesid ei näitar384n3 kirjutas:Nonii, esimesed tiirud tehtud, kardaan vajab tasakaalustamist veel Aga muidu teise käiguga sai rehvi suitsetatud korralikult Enam vast mingid golfid irvel näoga mööda ei kipu
Punane välk
on vahe kas korralik originaal mosse mootor või kohviks lastud golfi mootor