AZLK 2140SL 1985 Mossematk
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: AZLK 2140SL 1985 Mossematk
Bueno!
Küllaltki perfektne SL, katuse pakiraam on ka ideaalne (eh, pisike vihje - kui ise enam ei taha, siis mõnele mu mossele sobiks see kah ).
Tore näha, et mosse nagu pereliige ja et tähtsaid ülesandeid ikka talle usaldatakse
Küllaltki perfektne SL, katuse pakiraam on ka ideaalne (eh, pisike vihje - kui ise enam ei taha, siis mõnele mu mossele sobiks see kah ).
Tore näha, et mosse nagu pereliige ja et tähtsaid ülesandeid ikka talle usaldatakse
Respek Mah Authoritaaa!!! → http://www.facebook.com/RedStarKustomz
BTG Nordschleife 12:43
GT Nürburgring 3:42
näeb ka tulirebasega pilte kenasti. sealt saab ka pilte selle img koodiga näidata, aga on liiga suured.
21251
Suur tanu koigile heade soovide eest...
To TheoK & to kOll
Kas maikuus toimuvale Mossede suursoidule on plaanis tulla?
Oleks tore 3 SL-i korvuti panna... Saaks ilusa pildi ja teistel ka kena vaadata...
To TheoK & to kOll
Oleks tore 3 SL-i korvuti panna... Saaks ilusa pildi ja teistel ka kena vaadata...
Moskvich 2140 SL 1985.a., IZ-412 IE 1985.a.
Kui tööasjad lubavad, siis kindlasti Mossede suursõidule.
Kuigi ise olen vaikselt mõelnud oma sinise ja kaasfoorumlase M410 sinise ühele pildile saamisest, siis siinkohal peab tunnistama, et 3 SL-i ühispilt oleks sama erutav!
Juu ei jää muud üle, kui mõni sõber teise auto juhiks orgunnida ja siis vahetustega Suursõitu erinevates Mossedes nautida.
Kuigi ise olen vaikselt mõelnud oma sinise ja kaasfoorumlase M410 sinise ühele pildile saamisest, siis siinkohal peab tunnistama, et 3 SL-i ühispilt oleks sama erutav!
Juu ei jää muud üle, kui mõni sõber teise auto juhiks orgunnida ja siis vahetustega Suursõitu erinevates Mossedes nautida.
Respek Mah Authoritaaa!!! → http://www.facebook.com/RedStarKustomz
To kOll
Olen Sinu Mossedega juba eelmisest foorumist hasti kursis. Molemad on toesti vaga ilusad ja neid oleks patt koju jatta...
Pyya kindlasti leida teine juht... Arvan, et huvilisi leiduks...
Olen Sinu Mossedega juba eelmisest foorumist hasti kursis. Molemad on toesti vaga ilusad ja neid oleks patt koju jatta...
Pyya kindlasti leida teine juht... Arvan, et huvilisi leiduks...
Ei usu, et tulen.Mossematk kirjutas:Suur tanu koigile heade soovide eest...
To TheoK & to kOll
1) Kõigepealt tuleb Mokitsal vahetada püksid ja käigukastipadi, selleks tuleb juba pikalt Tallinnasse sõita.
2) Pole tal arvatavasti ülevaatust
3) Mina, kui siinne postitaja ja ka oma peres ainuke Mosseentusiast olen 13, siis loogiliselt võttes pole õigust juhtida. Aga kui isa taaskord nõustub siis saab asi selgeks.
Pilt oleks kindlasti ilus,kui kolm kõrvuti;) Võiksid eri värvides olla, aga ilusad on me autod ikkagi.
Endine Super-Lux.
To Theok
Aga katsu isa nousse saada...
Oled vaga tubli mees...Ilusa auto oled ehitanud...
Poleks iial arvanud, et nii noor oled..
Eks ma püüanMossematk kirjutas:To Theok
Siis olen juba 14
Endine Super-Lux.
kus sa siis elutsed et pead tallinna juppide järgi minema?TheoK kirjutas:Ei usu, et tulen.Mossematk kirjutas:Suur tanu koigile heade soovide eest...
To TheoK & to kOll
1) Kõigepealt tuleb Mokitsal vahetada püksid ja käigukastipadi, selleks tuleb juba pikalt Tallinnasse sõita.
2) Pole tal arvatavasti ülevaatust
3) Mina, kui siinne postitaja ja ka oma peres ainuke Mosseentusiast olen 13, siis loogiliselt võttes pole õigust juhtida. Aga kui isa taaskord nõustub siis saab asi selgeks.
Pilt oleks kindlasti ilus,kui kolm kõrvuti;) Võiksid eri värvides olla, aga ilusad on me autod ikkagi.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Igapäevaselt elan Tallinnas. Suiti ja nädalavahetuseti maal, Kuusalu kandis. Tallinnasse tuleb sõita sellepärast, et siin on korralik kanal, tööriistad jne. Arvatavasti läheb Mosse kevadel Tallinnas mossemehe hr.Siivelti juurde.
Endine Super-Lux.