AZLK 2140 (1979/1986) ja MZMA 408 elite (1967) viirusboy
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: AZLK 2140 (11.10.85) viirusboy
Vildi asemel võid midagi muud ka panna, igasuguseid müramatte on olemas, igas hinnaklassis... Üldiselt pöhi värvitakse + rooste ennetamiseks tehakse kas ML-iga üle või muu taolise ainega. Sõltuvalt siis sellest, kuidas paigaldad heliisolatsiooni vaiba alla, tuleb ka vaadata, mis rooste ennetamiseks kasutada... Kui üldse kasutada.
Põhi ei ole õnneks roostes, vaid mingi õli ja pigiseguga vms üle tehtud. Ja see kleepub. Seega ei tahakski midagi otse põrandale panna vaid millegiga üle katta, ja siis vildid ja asjad.sass kirjutas:Vildi asemel võid midagi muud ka panna, igasuguseid müramatte on olemas, igas hinnaklassis... Üldiselt pöhi värvitakse + rooste ennetamiseks tehakse kas ML-iga üle või muu taolise ainega. Sõltuvalt siis sellest, kuidas paigaldad heliisolatsiooni vaiba alla, tuleb ka vaadata, mis rooste ennetamiseks kasutada... Kui üldse kasutada.
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
ikka käib lahti, käed ei tohi väriseda seega päast joomingut mitte sellist tööd teha muidu kokkupaneku aeg pikkeneb kordades.viirusboy kirjutas: Küsimus, kas keegi teab, kas SL tulede/suuna/kojameeste lüliti lahti ka käib? Oleks vaja kojameeste kang ära vahetada.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Seega nädalavahetuse töö see ei ole, nagu ma aru saan. Aga ehk annad mingeid vihjeid, kust otsast alustada?moskiito kirjutas:ikka käib lahti, käed ei tohi väriseda seega päast joomingut mitte sellist tööd teha muidu kokkupaneku aeg pikkeneb kordades.viirusboy kirjutas: Küsimus, kas keegi teab, kas SL tulede/suuna/kojameeste lüliti lahti ka käib? Oleks vaja kojameeste kang ära vahetada.
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
Kas seda vana õli ja pigimõksi sealt põrandalt ära ei taha võtta? Sõltub muidugi, mis kokku on keeratud, aga on olnud selliseid juhuseid, kus see vana õli ja pigi on pigem kahjuks seal, kui kasuks. Kui ei taha, siis pane vilt peale ja siis vaip.
Õlitatud põranda katteks on kasutatud ka plastikust harjaspõrandavaipa(kunagi Polümeer tootis,praeguse saadavuse kohta ei oska küll midagi öelda,aga kindlasti analooge leidub),pandi põrandale harjased alla poole ja selle peale muud vaibad-matid.
Enamik ehitus poode müüvad neid harjasmatte.
Kiire google otsing andis tulemuseks - http://www.bauhof.ee/p/harjasmatt-rulli ... 15m/485924
Kiire google otsing andis tulemuseks - http://www.bauhof.ee/p/harjasmatt-rulli ... 15m/485924
Iž 2715 1988 / Volvo S40 / Mitsubishi Pajero 1990
Soodsad keevitus tööd Rakveres.
53707925 - Lauri
Soodsad keevitus tööd Rakveres.
53707925 - Lauri
Mattide alla läheb esialgu vilt. Vahetusse läheb laepolster, esiklaas ja tagaklaas. Tihendid tulevad liistusooneta.
Esiosas sai stange ja tuled veidi värskendust. Numbrid lähevad pulbervärvimisse.
Matid on ka vist kõik olemas. Osasid pidin mööda keldrit taga otsima.
Ja need stanged on üle jäänud. Annaks kellegile meelsasti ära. Vastu tahaks saada liisturingi ja kirjasid.
Homne päev peaks siis ette nägema uue laepolstri paigaldamist, salongi põranda koostamist. Kui viitsin poes käia, saab tagauksed ka üleni toonitud. Lisaks uurin, mis võimalused on Haapsalus tagaklaasi toonimise suhtes. Tagaistmed tuleb ka kuidagi puhtaks saada.
Ja nii nad mul hetkel seisavad.
Esiosas sai stange ja tuled veidi värskendust. Numbrid lähevad pulbervärvimisse.
Matid on ka vist kõik olemas. Osasid pidin mööda keldrit taga otsima.
Ja need stanged on üle jäänud. Annaks kellegile meelsasti ära. Vastu tahaks saada liisturingi ja kirjasid.
Homne päev peaks siis ette nägema uue laepolstri paigaldamist, salongi põranda koostamist. Kui viitsin poes käia, saab tagauksed ka üleni toonitud. Lisaks uurin, mis võimalused on Haapsalus tagaklaasi toonimise suhtes. Tagaistmed tuleb ka kuidagi puhtaks saada.
Ja nii nad mul hetkel seisavad.
Ma kaotaks selle ühe toonklaasi ka ära ja oleks väga kena auto!
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981
Tulen ma täna kaupsist välja ja näen, et Rebane oma mossega kaupsi ees. Lähen kõnnin auto taha, Rebane koos blondiiniga ametis. Koputasin rusikaga vastu luuki. Mõlemad vaatavad üllatunud näoga taha, minu üllatuseks polnuki autos Rebane. Ei jäänud mul muud üle, kui lehvitada ja rahulikult edasi kõndida. Neile jäi vist arusaamatuks kes ma olin. Igatahes autoga nad sealt siis ära sõitsid.
Tervita Marti minu poolt(endine klassivend)
Tervita Marti minu poolt(endine klassivend)
Punane välk