AZLK 2140 1980 HendrikR
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: AZLK 2140 1980 HendrikR
Viisakas mosse, aga ma ei soovita niimodi muru platsil väga pikalt autot hoida, mójub póhjale kehvasti, rooste kohapealt just, niiskust on palju.
Iž 2715 1988 / Volvo S40 / Mitsubishi Pajero 1990
Soodsad keevitus tööd Rakveres.
53707925 - Lauri
Soodsad keevitus tööd Rakveres.
53707925 - Lauri
Aegajalt peab väikese ringi Nõmme peal tegema,et tehnika ikka töötaks.Selleks ka,et maa alla ei vajuksLauri-L kirjutas:Viisakas mosse, aga ma ei soovita niimodi muru platsil väga pikalt autot hoida, mójub póhjale kehvasti, rooste kohapealt just, niiskust on palju.
Igas korralikus peres peab olema vähemalt üks Moskvitš
Elus on 3 asja,mille nimel elada:seks,raha,Moskvich!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Auto juurest tagasi.Natuke mässamist ja ta töötab!Istmega juhtus nii,et seljatugi vajus ära.Istusin ja järsku oli seljatugi vastu tagaistet.Pilte:
Raadio võib olla,Sky Plus peab olema
Sellisena ta seisab.Ootab,millal keegi temaga sõidab
Raadio võib olla,Sky Plus peab olema
Sellisena ta seisab.Ootab,millal keegi temaga sõidab
Igas korralikus peres peab olema vähemalt üks Moskvitš
Vaatasin mina seda eelviimast pilti ja mõtlesin, et äkki peaks mosseklubile ka numbrialused tegema...
Azlk 408 ´65 ja Azlk 2140 '80
see küll jumekas mõte aga vast eraldi teemasmart kirjutas:Vaatasin mina seda eelviimast pilti ja mõtlesin, et äkki peaks mosseklubile ka numbrialused tegema...
Ma juba ammu seda mõtet mõelnud. Aga paljud ei paneks seda plastjunni oma autole.Urukoer kirjutas:see küll jumekas mõte aga vast eraldi teemasmart kirjutas:Vaatasin mina seda eelviimast pilti ja mõtlesin, et äkki peaks mosseklubile ka numbrialused tegema...
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
mina oleks üks neistviirusboy kirjutas:Ma juba ammu seda mõtet mõelnud. Aga paljud ei paneks seda plastjunni oma autole.Urukoer kirjutas:see küll jumekas mõte aga vast eraldi teemasmart kirjutas:Vaatasin mina seda eelviimast pilti ja mõtlesin, et äkki peaks mosseklubile ka numbrialused tegema...
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
risustame küll teie inimese teemat aga vaba maa ,kes paneb kes ei pane.moskiito kirjutas:mina oleks üks neistviirusboy kirjutas:Ma juba ammu seda mõtet mõelnud. Aga paljud ei paneks seda plastjunni oma autole.Urukoer kirjutas:see küll jumekas mõte aga vast eraldi teemasmart kirjutas:Vaatasin mina seda eelviimast pilti ja mõtlesin, et äkki peaks mosseklubile ka numbrialused tegema...
Kellel ikka uue tüübi number ja tahab olla seadusekuulekas siis sellest plastijunnist pääsu pole.
Miks ei ole? Alati võib ju ise alumiiniumist ja roostevabast terasest numbrihoidja teha. Volgale sai tehtud, kui meeles püsib proovin pilti ka teha millalgi.Urukoer kirjutas:...
risustame küll teie inimese teemat aga vaba maa ,kes paneb kes ei pane.
Kellel ikka uue tüübi number ja tahab olla seadusekuulekas siis sellest plastijunnist pääsu pole.
Aga jah, mina ka üks nendest, kes oma (vana)autodele mingit plastmassnärakat küll külge ei taha.
Respek Mah Authoritaaa!!! → http://www.facebook.com/RedStarKustomz
BTG Nordschleife 12:43
GT Nürburgring 3:42
BTG Nordschleife 12:43
GT Nürburgring 3:42
võib võib ,nagu ütlesin vaba riik .kOll kirjutas:Miks ei ole? Alati võib ju ise alumiiniumist ja roostevabast terasest numbrihoidja teha. Volgale sai tehtud, kui meeles püsib proovin pilti ka teha millalgi.Urukoer kirjutas:...
risustame küll teie inimese teemat aga vaba maa ,kes paneb kes ei pane.
Aga jah, mina ka üks nendest, kes oma (vana)autodele mingit plastmassnärakat küll külge ei taha.
kõvemad mehed pidid peedist pesumasinale trummli kah tegema