Tartu minikokkutulek
Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Re: Tartu minikokkutulek
mul on VEEL SUUREMAD mured... bensu pole
juba on peksuhirm meelest läinudSanderV kirjutas:mul on VEEL SUUREMAD mured... bensu pole
mul kiire mosse, alati saab eest ära sõita
Kuidagi lasteaia plämana see jutt ei tundu?
a mis see sind kotib? Tegele oma asjadega
ik260 kirjutas:Kuidagi lasteaia plämana see jutt ei tundu?
Õige! Meil on siin vaba teema!SanderV kirjutas:a mis see sind kotib? Tegele oma asjadega
If you know how many brothers you have, there is not enough.
mina pean kahjuks jälle käpad tõstma. peale tööd vaja kiirelt jõgevale kimada. paraku mitte heade uudiste tõttu. Küll on kurb sedasi jälle kõrvale jääda...
kes siis lähevad? ma vist ei viitsi minna tna
Mis mõttes? Ma olen küll kohal. Lõunakasse asja nii kui nii.
If you know how many brothers you have, there is not enough.