Tartu minikokkutulek
Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Re: Tartu minikokkutulek
no ma pidin juba enne tegema tiirud ära... nüüd uuesti tulla.. ei tea kas viitsin...
Ära nüüd hakka siin kütet säästma. Mina olen ka kohal.
Iz 412 1980.a, Audi 100 Avant Q 1990.a, Honda Accord Tourer 2009.a, Audi 100 Avant 1987.a, Audi 100 Avant Q 1991.a, Audi 80 2.8 v6 1993.a,
2:2 IZ versus AZLK
poleks pidand asju ajama, oleks kolm iževskit kõrvuti olnd. väga mahe.
Ma ka kahjuks kolimise tõttu ei saanud tulla,oleks 2140-d ülekaalus
AZLK 2140 78a,AZLK 2140 76a,2xAZLK 2137 84a,izh412
Mis veljed sellel katuseraamiga iz-l all on?
Mingi paev voiks väikse kokkusaamise teha?
Mingi paev voiks väikse kokkusaamise teha?
Need on Ameerika autodele mõeldud universaalsed veljed. Ovaalsete aukudega 112x5-120x5 vahega. Konkreetselt tulid vist mingi Fordi bussi alt.
Kokkusaamise võiks kunagi teha küll.
Kokkusaamise võiks kunagi teha küll.
Aga saaks siis jälle kokku. Ma ka nüüd Eestis tagasi.
If you know how many brothers you have, there is not enough.