Kähkusõidumossed
Re: Kähkusõidumossed
No ei tea mis kultuur seal sakslastel on, et nii värdjalt kõrgeks tehakse "rallikad" ning siis nendega peale antakse...
Ja üks teine masin
Ja üks teine masin
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
see twin cam mootor tundub olevat huvitav, ei tea kas enda arendatud või tehase toodang.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Peaks ikka tehasetoodang olema omaaegse tehasetiimi jaoks. Leiab isegi kirjandust selle kohta kõvasti kui otsida. Kahju et Eestis sellist kätte kuskilt ei saa....investeeriks sinna hea raha ja prooviks järgi küllmoskiito kirjutas:see twin cam mootor tundub olevat huvitav, ei tea kas enda arendatud või tehase toodang.
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
ma olen ka Ukraina foorumeid jälginud oma pooliku vene keelega ja paistab, et seal neid liigub. Või siis lihtsam variant on ikkagi tõsta vahele Opeli pada, sest eesti ÜV punkt sind h*i läbi laseb, pooled ülevaatajad ei tea isegi uutest autodest mitte midagi, alles siin tuttav kukutati diisliga läbi, sest esitule klaasil oli 1.3%, aga tahmasus oli 1.5.. no ja vaidle siis selliste tainastega.
Aga iseenesest on sealmaal müügil ka komplekte vana uzam-412 jaoks. targemad teavad öelda ka, et võtta 2141 pealt mootor ning see juba on suur asi. Opeli vana pritsesüsteem peale, millel pole lambdatki ja sööb see kompott juba difreid nii, et vähe pole.
Aga iseenesest on sealmaal müügil ka komplekte vana uzam-412 jaoks. targemad teavad öelda ka, et võtta 2141 pealt mootor ning see juba on suur asi. Opeli vana pritsesüsteem peale, millel pole lambdatki ja sööb see kompott juba difreid nii, et vähe pole.
Sellise mootoriga saaks asja legaalseks küll, kui kõvasti paberimajandust välja otsida. Ise vene keelt ei jaga üldse...seega anna mulle siis vihje kui kuskil pakutakse müüa sellist kaantmario kirjutas:ma olen ka Ukraina foorumeid jälginud oma pooliku vene keelega ja paistab, et seal neid liigub. Või siis lihtsam variant on ikkagi tõsta vahele Opeli pada, sest eesti ÜV punkt sind h*i läbi laseb, pooled ülevaatajad ei tea isegi uutest autodest mitte midagi, alles siin tuttav kukutati diisliga läbi, sest esitule klaasil oli 1.3%, aga tahmasus oli 1.5.. no ja vaidle siis selliste tainastega.
Mina ei näe minigt põhjust miks selle kaanega ei peaks ülevaatuselt läbi saama, see on ju moskvichi tehases sellele mootorile toodetud osa.
eesti ark mehed on liiga rumalad selle kohapealt. manks võib oma seiklustest rääkida kui aega saab.Martpoiss kirjutas:Mina ei näe minigt põhjust miks selle kaanega ei peaks ülevaatuselt läbi saama, see on ju moskvichi tehases sellele mootorile toodetud osa.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Pead silmas seda, et nende "ekspert" väidab AZLK tootmiskohaks Leningradi?moskiito kirjutas:eesti ark mehed on liiga rumalad selle kohapealt. manks võib oma seiklustest rääkida kui aega saab.Martpoiss kirjutas:Mina ei näe minigt põhjust miks selle kaanega ei peaks ülevaatuselt läbi saama, see on ju moskvichi tehases sellele mootorile toodetud osa.
Vahetusfond:
http://varstu.planet.ee/mosse/vahetus/index.html
Siin lehel olevad osad on pakkuda vahetuskaubaks, võib pakkuda Moskvitsh 427, AZLK 412, GAZ 51 kui ka traktorite juppe.
http://varstu.planet.ee/mosse/vahetus/index.html
Siin lehel olevad osad on pakkuda vahetuskaubaks, võib pakkuda Moskvitsh 427, AZLK 412, GAZ 51 kui ka traktorite juppe.
umbes nii jahManks kirjutas:Pead silmas seda, et nende "ekspert" väidab AZLK tootmiskohaks Leningradi?moskiito kirjutas:eesti ark mehed on liiga rumalad selle kohapealt. manks võib oma seiklustest rääkida kui aega saab.Martpoiss kirjutas:Mina ei näe minigt põhjust miks selle kaanega ei peaks ülevaatuselt läbi saama, see on ju moskvichi tehases sellele mootorile toodetud osa.
Endised rallikad niisama seismas...pluss mõned mossed veel
Puur on küll sees, aga...
Puur on küll sees, aga...