MZMA Moskvich 401 1953 a 401 "Piilu"
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: MZMA Moskvich 401 1953 a 401 "Piilu"
Olen samuti üritanud sellele tähelepanu pöörata... aga mees ei kuulaempudogy kirjutas:Kas sa selle tagastange plaanidki jätta?
401... palun vabandust, aga see stange sinna kohe kuidagi ei sobi.
Päävä mõtõh: "Ku üts uss kinni lätt, tulõ tõõnõ koskil vallalõ."
Tiiä külh, mul oll ka kunagi Moskvits...
Samuti.. hirmsal kombel riivab silma. Kuid igal mehel enda auto! Edu ehitamisel ning vähemalt kõpitseb 401 keret, mida palju ei liigu!fokser kirjutas:Olen samuti üritanud sellele tähelepanu pöörata... aga mees ei kuulaempudogy kirjutas:Kas sa selle tagastange plaanidki jätta?
401... palun vabandust, aga see stange sinna kohe kuidagi ei sobi.
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Pole hetkel seda vaba 700€, et uued 407 stanged osta
Keevitustööd Rakveres. Tel.56933617
Stange vast väga ei häiri, küll aga too riffel plekk astmelaud vms.
Iž 2715 1988 / Volvo S40 / Mitsubishi Pajero 1990
Soodsad keevitus tööd Rakveres.
53707925 - Lauri
Soodsad keevitus tööd Rakveres.
53707925 - Lauri
Kui juba andmiseks läks, siis avaldan kah kriitikat selle "pardip***e" suhtes, kuid soovituse vormis:
1) 2140 stange asemel kasutada 412-ne stanget kuna sellel pole nii teravat murdejoont ja istuks auto "voolavusega" paremini kokku
2) stanget viia kerele lähemale. Tagavara ratta ulatuses lõigata jupp vahelt välja(lõikejoont hetkel veel soovitada ei oska). Stange otsad lõigata lühemaks, kas siis ümaralt või järgides rattakoopa või selle siseserva "voolavust"
3) rihvel kas asendada plekiga või värvida kerevärvi.
See siis minu arvamus, võid nüüd mind pikalt kuhu iganes saata
Edu ehitamisel igatahes!
1) 2140 stange asemel kasutada 412-ne stanget kuna sellel pole nii teravat murdejoont ja istuks auto "voolavusega" paremini kokku
2) stanget viia kerele lähemale. Tagavara ratta ulatuses lõigata jupp vahelt välja(lõikejoont hetkel veel soovitada ei oska). Stange otsad lõigata lühemaks, kas siis ümaralt või järgides rattakoopa või selle siseserva "voolavust"
3) rihvel kas asendada plekiga või värvida kerevärvi.
See siis minu arvamus, võid nüüd mind pikalt kuhu iganes saata
Edu ehitamisel igatahes!
Respek Mah Authoritaaa!!! → http://www.facebook.com/RedStarKustomz
BTG Nordschleife 12:43
GT Nürburgring 3:42
BTG Nordschleife 12:43
GT Nürburgring 3:42
Ma jällegi soovitaks teha nii nagu mina...kuulan ära kenasti kõigi soovitused ja nõuanded ning lõpuks teen ikka nii nagu ise tahan ja paremaks pean!!! Ja nagu keegi juba varem mainis, et sa teed seda ju ikkagi endale mitte teistele...seda tuleb ehitamisel meeles pidada!
Edu!!!
Edu!!!
Messing with my Mosse may result serious insury or death!
Minu meelest 2140 stange on täitsa talutav. Rihvel plekkiga tagaosa võiks olla tavalisest plekist ja kerega sama tooni!
Ning kui väga ameerikalikku hotrodi tahta siis 2140 stange otsa istutata 407/403 kihvad ning taha üks punane tuli ja päris hea oleks.
See oleks minu nägemus aga omanik teab ise,mis ta teeb.
Ning kui väga ameerikalikku hotrodi tahta siis 2140 stange otsa istutata 407/403 kihvad ning taha üks punane tuli ja päris hea oleks.
See oleks minu nägemus aga omanik teab ise,mis ta teeb.
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981
See stangekonstruktsioon näeb välja nagu väiksematsorti platvormtõstuk, mis tavaliselt kaubaautodel küljes . Viisakam oleks, kui stange külgedele ulatuvad osad ära lõigata, keskelt lühemaks teha ja rohkem kere poole viia.
401 - ega see kriitika stange suhtes halva pärast ole. Usun, et kõik siin tahavad, et sul ikka igati vinge ja uhke masin lõpuks valmis saaks. Kuna kõiki üks ainus asi häirib, siis on sellel ehk ka põhjust. Või mis? Ülejäänud auto kohta pole ju midagi öeldud... ja polegi midagi halba öelda, ainult kui puhas kiitus
700 euront mingite stangete jaoks on küll liiast, saab ju alati midagi ise odavamast valmis meisterdada.
700 euront mingite stangete jaoks on küll liiast, saab ju alati midagi ise odavamast valmis meisterdada.
Päävä mõtõh: "Ku üts uss kinni lätt, tulõ tõõnõ koskil vallalõ."