IZ 412IE 1983 irukas
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: Moskvich 412IE 1983 irukas
päris hea edenemine peab mainima survelaagri kohta nipalju komentaare et veneaeg kasutati isegi selline laager maksimaalselt ära ja vahetusse läks alles siis kui killud välja lendasid
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
- wax
- Site Admin
- Telefon: 53414666
- Kontakt:
Kuna irukas tegutseb mu kõrvalgaraažis, siis seda progressi on iga päev hea jägida Tahtmist ja viitsimist on, juba see on pool võitu!
Arvan, et ei hakka seda survelaagrit ekperimenteerima, viskan värskema enne moto peale panemist sisse. Edenemist peab olema, muidu valmis ei jõua Järgmise nädalaga loodan silla kokku saada siis saab uuesti küljele lükata ning alustada küljekarpide ja põhjaga.moskiito kirjutas:päris hea edenemine peab mainima survelaagri kohta nipalju komentaare et veneaeg kasutati isegi selline laager maksimaalselt ära ja vahetusse läks alles siis kui killud välja lendasid
Linnuvabriku garaaž
Salongiventikas teeb küll sul väga õudsat häält.
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
mul ka tomuimeja hääl taga kui selle kiire peale lülitada....viirusboy kirjutas:Salongiventikas teeb küll sul väga õudsat häält.
valge IZ412IE 1978 140MOC -taastub avariist
punane IZH 2715 1980 pirukas 450AHT
oranž IZ 412 1980 valmistub igapäevaseks liikluseks
mina müün/ostan/vahetan
punane IZH 2715 1980 pirukas 450AHT
oranž IZ 412 1980 valmistub igapäevaseks liikluseks
mina müün/ostan/vahetan
Re: IZ 412IE 1983 irukas
Kui tahta kuskile jõuda ajasin end garaaži alla ka pühadel. Võib öelda, et keretöödega on sisuliselt kõik, kuigi üllatusi võib ikka olla. Viimase asjana nikerdasin paika vasakpoolse karbi.
Põhi on saanud peaaegu täies ulatuses 2 kihti mastiksit, eks edaspidi tuleb üks lõputu keemiaga möllamine.
Põhi on saanud peaaegu täies ulatuses 2 kihti mastiksit, eks edaspidi tuleb üks lõputu keemiaga möllamine.
Linnuvabriku garaaž
keretöödega KÕIK on alles algus tegelikult. Põhjaalla saanud kaitse vajab ülevärvimist, kuna on poorne ja kasutegur üsna nullilähedane...
Kasvõi odav vööbe pintsli näol sinna
Kasvõi odav vööbe pintsli näol sinna
Pukseerimishaagise e Konna rent
Mõni aeg tagasi vedasin surveka garaaži ning pesin puhtaks kapotialuse. Sai teist siis nühitud ja terasharja kettaga üle lastud.
Oleks vaja nüüd värvikood teha ning saab kapotialuse üle võõbata
Oleks vaja nüüd värvikood teha ning saab kapotialuse üle võõbata
Linnuvabriku garaaž
Tänaseks hakkab auto pool vaikselt looma. Keretööd on lõpetatud ning vaikselt teen eeltöid värvimiseks.
Kapotialune sai endale värske olemise ning enamus detaile on tagasi keeratud.
Kapotialune sai endale värske olemise ning enamus detaile on tagasi keeratud.
Linnuvabriku garaaž
Asi edeneb päris jõudsalt !