Märkasin et siduriajam on jälle täitsa kuival,alles oli korgini...

Auto all loiku ka pole,kuhu see kõik kaob?!?
Salongi, siduri pedaali juurest tõenäolilselt kõik ujub sul.tanello2 kirjutas:2 nädalat on vist möödunud kui ma mossel külas pole käinud.
Märkasin et siduriajam on jälle täitsa kuival,alles oli korgini...
Auto all loiku ka pole,kuhu see kõik kaob?!?
Mitte poldi poolt ei ole vaja lammutama hakkata vaid siit samas on sul vaja see vedruseib kätte saada spetsiaalsete näpitsatega. Kui selle kätte saad siis saad ise kah aru kui lihtne see on ja kui kõik välja võtad siis seal sees on kaks kummist vms materjalist mansetti, tõenäoliselt need lihtsalt oma aja ära elanud.tanello2 kirjutas:võtsingi ette siis vaadata mis matti all toimub ja tõesti,kõik ujuski
Polnudki vaja asjatundjat,et aru saada mis viga,silm seletas kohe ära et sellel otsal on midagi päris korrast ära,kahjuks ei saa sellist asja parandada ning mul on nüüd uut vaja,selle sisu ma ka kätte ei saanud sest 32 polt on kinni mis kinni,lõhkusin väänamisega oma kõristi ka ära
![]()
Jeekim kirjutas:
Mitte poldi poolt ei ole vaja lammutama hakkata vaid siit samas on sul vaja see vedruseib kätte saada spetsiaalsete näpitsatega. Kui selle kätte saad siis saad ise kah aru kui lihtne see on ja kui kõik välja võtad siis seal sees on kaks kummist vms materjalist mansetti, tõenäoliselt need lihtsalt oma aja ära elanud.
Minu teada peaks seal sees ikka vedru olema ning pudenemise asemel lendab asi pigem laiali kui hooletult avada. Pärast otsi neid pisividinaid taga.moskiito kirjutas:täpselt seda ta öelda soovibkivõttad selle stoper rõnga ära ja põhimõtteliselt peaks süsteem lauale laiali pudenema kui natuke järgi aidata.
noh jah eks igalühel ole oma arusaam "pudenemisest"marek kirjutas:Minu teada peaks seal sees ikka vedru olema ning pudenemise asemel lendab asi pigem laiali kui hooletult avada. Pärast otsi neid pisividinaid taga.moskiito kirjutas:täpselt seda ta öelda soovibkivõttad selle stoper rõnga ära ja põhimõtteliselt peaks süsteem lauale laiali pudenema kui natuke järgi aidata.