AZLK 2140 1979 reygoo
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: AZLK 2140 1979 reygoo
Kõik on ilus aga valgeks värvitud paak ja tagasild näevad nagu võõrkehad,selle auto küljes.
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981
letihind on mattide pakil ravolaris mingi 79 vist suurel pakil, ma olen pannud neid 2 pakki, osad kohad siiski topelt( tegemist 2mm matiga siiski) + viltmatt jamusta värvi liimitav viltmatt, nagu švamm) sest paljas pigimatt ei anna oodatud tulemust kuigi muudab ka palju paremaks
- TALUPOEG TALUJA
- Telefon: 56 95 60 13
No igal juhul paluks kommentaare peale müravastase võitluse lõppu.
Perkinsi leiutasid ka venelased.Nii ütles sõber Märt....
Täna sai jälle auto kallal veidi nokitsetud, vahetatud sai üks tagumine porilapakas, nüüd mõlemad AZLK omad,enne oli miskipärast üks IZ oma ning ette koobastesse alla logarid, samuti sai paigaldatud summutiots( peaks olema väga sarnane tehase poolt paigaldatule, ning lives läigib samamoodi nagu muu kroom:) ), suured tänud http://www.sovietcarparts.com/ soovitan julgelt,vägahead hinnad ja parim teenindus
kas see sumpa ots on see ,mis sovietcar s müügil?
seal pildi peal paistab küll kuidgi lombakas ja niru
seal pildi peal paistab küll kuidgi lombakas ja niru
jah ots on sealt, paigaldatuna näeb väga hea välja
Pean mainima, et tagatulede punane osa on 412 oma.
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
mis vahe neil on
Kena!
Huvitaks ennastki kuidas see pigimatt mõjus. Ilma uute uksetihenditeta vist olulist kasu pole...?
Huvitaks ennastki kuidas see pigimatt mõjus. Ilma uute uksetihenditeta vist olulist kasu pole...?
Helkurid pidid olema neil teise kujuga, väiksemad:)
Pigimatist niipalju et ise pole veel maanteel käinud valminud autoga, kuid uksed sulguvad palju meeldivama heliga, kuigi mul tihendid vahetatud ja veel vägajäigad.
Pigimatist niipalju et ise pole veel maanteel käinud valminud autoga, kuid uksed sulguvad palju meeldivama heliga, kuigi mul tihendid vahetatud ja veel vägajäigad.