AZLK 2140 1984 SanderV
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: AZLK 2140 1984 SanderV
Ootavad oma aega: Parempoolne läheb vanarauda, kellel huvi võib raua hinnaga omale saada.
No ja mis sai uuest mootorist mille ostsid? Lasid juba pilbasteks( irooniaga)
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981
see mootor on auto peal ja sõidab ilusti
Lihtsalt uurin, kas kellelgi on pakkuda mingi madalama profiiliga rehve... vaja oleks siis 15 tollisele kuskil 175/55 või taolisi rehve- peale siis 7 tolli laiale veljele
1 korralik originaal kaas jälle kokku pandud.. kel huvi endale saada, siis hea pakkumise korral olen nõus ära loovutama..
Mis eesmärgil need sooned sisselaske klappidel on?
pidavat paar kw juurde andma, kuna klapid kergemad... ei tglt.. soveldamise pärast
väga kahju...ilmselt on su mootoril midagi muud viga, kui sa muretsed tahmamise pärast nendes soontes... minu mootorid reeglina ei tahma eriti
Sinu mootorid ei saagi "eriti" tahmata, kui tahm soontesse kinni jääb. Vaatan, et väljalaskes pole sooni tehtud, kas neid ei soveldanudki?SanderV kirjutas:väga kahju...ilmselt on su mootoril midagi muud viga, kui sa muretsed tahmamise pärast nendes soontes... minu mootorid reeglina ei tahma eriti
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.