M 401, 1955, hallarvi
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: M 401, 1955, hallarvi
Mul tekib ka küsimus seda viimast ideed vaadates,et kas see pole n.ö Overkill?
Kleeps? Aga miks mitte siis juba lasta peale maalida midagi? Vähe originaalsem kui miski kleepsuga vaeva näha.
Kleeps? Aga miks mitte siis juba lasta peale maalida midagi? Vähe originaalsem kui miski kleepsuga vaeva näha.
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981
Kuna armatuur on roolile ebameeldivalt lähedal, tuli tellida ka teistsugune rool, millel sügavust 10 cm.
MURE!
Ega kellelgi pole m 401 esiklaasi tihendi külge käivat metallosa?
Saaksin Venemaalt tellida uued tihendid, kuid ilma metall- liistuta pole abi sellest.
Ega kellelgi pole m 401 esiklaasi tihendi külge käivat metallosa?
Saaksin Venemaalt tellida uued tihendid, kuid ilma metall- liistuta pole abi sellest.
Tere üle pika aja. Tellisin Venemaalt tihendid ära ja heade inimeste käest sain ka selle metallvõru. Uued uksetihendid sai ka Pihkvast toodud vaz-i omad. Rool ja peeglid saabusid, samuti saabusid minu poolt tellimata rattapoldid Hiinast, mis ekslikult mulle saadetud olid, kuid sobisid koonuse, tüki arvu ja keerme poolest. Ootan pikisilmi sooja ilma, et lõpuks kuidagi selle aparaadi liikuma ka saaks juba.
Tere.
Mõni aeg tagasi saabusid ka esi- ja tagaklaasi tihendid Venemaalt sellise papi eest, nagu need tihendid oleks kullasisaldusega.
Mõni aeg tagasi saabusid ka esi- ja tagaklaasi tihendid Venemaalt sellise papi eest, nagu need tihendid oleks kullasisaldusega.
Kust peeglid tellisid?
Igas korralikus peres peab olema vähemalt üks Moskvitš
Elus on 3 asja,mille nimel elada:seks,raha,Moskvich!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Elus on 3 asja,mille nimel elada:seks,raha,Moskvich!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Tervitused üle pika aja.
Nii kuramuse palju segavaid faktoreid on auto tegemisel, et ajanappusest hakka või öösiti ehitama.
Venemaalt sai toodud signa, cd player ja uus karpa 07 oma.
Kas kellelgi pole üle jäänud 401 tagumise istme aluseid vedrusid, oleks hädasti vaja 4 tk.
Nii kuramuse palju segavaid faktoreid on auto tegemisel, et ajanappusest hakka või öösiti ehitama.
Venemaalt sai toodud signa, cd player ja uus karpa 07 oma.
Kas kellelgi pole üle jäänud 401 tagumise istme aluseid vedrusid, oleks hädasti vaja 4 tk.
Pean ühe kasti sisu järgi vaatama...kus oli sellised vedrud. Kindlalt ei saa hetkel lubada! Anna vedru läbimõõt ja pikkus siis tean kontrollida, kas need on õiged! Läheb umbes nädal aega enne kui saan sinna kasti kallale, siis annan teada! Kui just sul varem neid vaja pole!
Messing with my Mosse may result serious insury or death!
Vedrud olemas.kui oskaks pilti lisada siis saaksin näidata kah!
Messing with my Mosse may result serious insury or death!