Neljapäeva õhtud Tallinnas
- mossejumal
Re: Neljapäeva õhtud Tallinnas
Õhtust seltsimehed,hakkab jälle pihta.Kaks nädalat tagasi olime minu Sl-iga kohal.Aga nüüdsest täna õhtu jälle mingi kell ülemiste juures kohal kuskil 21 ajal.Kes huvi tunneb võiks kohale tulla.Kuid kahjuks peab jälle oma azlkiga kohal olema.Miks kahjuks,sest rohkem izevski vend .
Võiks mingi koha kokku leppida kuskandis maanduks - teaks kustkandist otsida.Ma ise Mosuga ei ole.
AZLK 2140 ´85a.
Vigursõit 2012,2013,2014,2015,2018 VIIMANE koht!
Vigursõit 2012,2013,2014,2015,2018 VIIMANE koht!
Täna oli ülemistel 3 mosset.
eks tulev neljapäev ühinen ka mõneks ajaks, kui just narkoos ennem maha ei niida
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
- mossejumal
Tuleva neljapäev mind paraku ei ole.Vaid üritan streetrace hooaja avalaksus kiltsis kohal olla 19 aprillmoskiito kirjutas:eks tulev neljapäev ühinen ka mõneks ajaks, kui just narkoos ennem maha ei niida
Nonii, kus kõik mossed täna Ülemistel oli ?
Kahjuks ei leidnud mina kedagi.
Kahjuks ei leidnud mina kedagi.
mina ei saanud tulla kuna tervis vedas alt ja pidin hommikul koju sõitma ennast ravima
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
- mossejumal
Üks asi kohe kindlasti miks ei olnud,see et pühad hakkasid ja järgmine asi miks polnud on asi sellest ,et homme on suuremat sorti üritus ju.
- mossejumal
See neljap olin mina ja kasutaja SAUKAS ainult kohal.Järgmine nädal ise pole,aga ülejärgmine nädal jääb sl-iga viimaseks käimiseks mõneks ajaks
keegi neljapäeval ennast välja ka venitab garaašist?