Niki88 kirjutas:Võibolla loll küsimus,aga kas mosseklubi.ee on lihtsalt maas/uuendamisel või on mingi uus aadress juba "Mosseklubil"?
Neti.ee lehel, teiste autoklubide veebilehtede seas olevana ta praegu tõesti ei tööta.
On ainult
veebiaadress, mille pealehelt vaatab vastu üks "politsaivärvides" Moskvitš
Ma ei tea, kes see photoshopiga nii osavalt ümber käia oskab, aga see pealehel asuv Moskvitš tekitab taolise värvikombinatsiooniga tahes-tahtmata jällegi mõtteid
P.S. Mis sellesse talvisesse kogunemisse puutub, siis selle koha pealt oldi vanas foorumis küll suht vait. Korraks hõiguti küll, et "kogunemine toimub..." jne. aga edasi oli vsjo.
Sellest, et üle pika aja toimunud esimesele kogunemisele nii vähe rahvast tuli, ei maksa niiviisi "pöördesse" minna- a´la "Te pole ikka tõsised huvilised" jne. jne.
Igaühel meist võib midagi ootamatult midagi ette tulla, mis algselt planeeritud tuleku ära nullib.
Algul arvasin minagi, kui Moskiitolt kogunemise kohta privateate sain, et mis seal ikka- tulemises pole probleemi. Aga seda ma ei osanud jällegi ette näha, et mul töises mõttes selline ajapuudus tekib, et mul tuli puhkepäevadest lisa võtta. Näiteks Moskiitot mu viimasel hetkel selgunud mittetulek eriti ei paistnud morjendavat ja ta sai sellest täiesti aru.
Mina pole muidugi siin mingisugune ütleja, kuid foorumis erinevaid sõnavõtte jälgides- juhatus versus tavakasutajad- peaks küll mainima, et rohkem tolerantsust klubi tavaliikmetega suheldes tuleks mõnele juhatajahärrale küll kasuks.