Üleskutse! Mossed eestimaal!
Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Re: Üleskutse! Mossed eestimaal!
Mina ei taha aga üks huviline on olemas.Edel kirjutas:Üks linnuke mulle siristas, et sa pidavat seda omale tahtma.ik260 kirjutas:Iseenesest vanarauahinnaga saadaval. Kes tahab, uurib. Mustad numbrid.ik260 kirjutas:http://i59.tinypic.com/1e59ms.jpg
- TALUPOEG TALUJA
- Telefon: 56 95 60 13
Minu õpilane.....
Onu Olev ise! Kuulus mees,kes kappide vedamisega vahele jäi...... kannab minu kadunud onu nime ka veel. Auto töötab tal juba aastaid gaasil... Tean veel ühte täielikku nimekaimu aga too mootoriremondimees Tartus...
Perkinsi leiutasid ka venelased.Nii ütles sõber Märt....
Igas korralikus peres peab olema vähemalt üks Moskvitš
Elus on 3 asja,mille nimel elada:seks,raha,Moskvich!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Elus on 3 asja,mille nimel elada:seks,raha,Moskvich!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Tegelikult on need pildid tehtud Lätis Valmieras. Arvan, et ei ole vaja uut teemat, ikkagi üks Liivimaa
Selle mosse sangas oli originaal juht!!
Tuletõrje hoone ees.
Selle mosse sangas oli originaal juht!!
Tuletõrje hoone ees.
If you know how many brothers you have, there is not enough.
minu järjekordne rattaga ringkäik kalamaja ja "kultuuri km" vahetuslähedusest eelmisel nädalal:
valge IZ412IE 1978 140MOC -taastub avariist
punane IZH 2715 1980 pirukas 450AHT
oranž IZ 412 1980 valmistub igapäevaseks liikluseks
mina müün/ostan/vahetan
mina müün/ostan/vahetan
tna järvevanal valge 412 nr märgiga AAZ vms oli slepis läks lasna poole... valgeks värvitud IZ porilapakatega, piltiei jõudnud teha kuna nii KHiire oli...
SanderV kirjutas:tna järvevanal valge 412 nr märgiga AAZ vms oli slepis läks lasna poole... valgeks värvitud IZ porilapakatega, piltiei jõudnud teha kuna nii KHiire oli...
Jättis Suurupi kandis esimest korda teepeale. Generaatori rihm läks puruks. Sõit lõpes jah slepis.
reedel siis Lauliku poe vahetusläheduses:
Tagadi laada parklas :
Tagadi laada parklas :
valge IZ412IE 1978 140MOC -taastub avariist
mina müün/ostan/vahetan
mina müün/ostan/vahetan