Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
MAZ kirjutas:Kuulge Tallinna rahvas, korjake need kasutud mossed kokku ja vedage Lõuna-osariikidesse. Siin on säärastest projekti autodest kerge puudus.
Hakkate Talupojaga koos kodutute Mossede varjupaika pidama?
Ole rahulik! Mul siin olemas juba algrakuke.Olemas on valge,roheline ,kollane,sinine aga punast veel ei ole...
Kahjuks rahadega kitsas ja ei jõua enam neid päästa. Roheline oli juba hundi lõugade vahel,maha kantud,võtsin uuesti arvele. Isegi registris vaadati imelikult.......päästsin ära. Kollane oli ka minemas,sest peremees oli juba lootust kaotamas,võtsin ära. Valgega sama lugu,peremees tahtis rauameestele pakkuda juba.... Sinise päästsin Tartumaalt. Hind oli juba 100-ni langenud ja keegi peale minu ei tahtnud. Kui oleks veel molutanud,oleksin ilma. Selliseid mineku-peal autosid on terve riik täis. Inimesed on kõigele käega löönud. Vanu sõpru ei vajata enamb.....
Perkinsi leiutasid ka venelased.Nii ütles sõber Märt....
MAZ kirjutas:Kuulge Tallinna rahvas, korjake need kasutud mossed kokku ja vedage Lõuna-osariikidesse. Siin on säärastest projekti autodest kerge puudus.
Ole rahulik! Mul siin olemas juba algrakuke.Olemas on valge,roheline ,kollane,sinine aga punast veel ei ole...
Kahjuks rahadega kitsas ja ei jõua enam neid päästa. Roheline oli juba hundi lõugade vahel,maha kantud,võtsin uuesti arvele. Isegi registris vaadati imelikult.......päästsin ära. Kollane oli ka minemas,sest peremees oli juba lootust kaotamas,võtsin ära. Valgega sama lugu,peremees tahtis rauameestele pakkuda juba.... Sinise päästsin Tartumaalt. Hind oli juba 100-ni langenud ja keegi peale minu ei tahtnud. Kui oleks veel molutanud,oleksin ilma. Selliseid mineku-peal autosid on terve riik täis. Inimesed on kõigele käega löönud. Vanu sõpru ei vajata enamb.....
Olen rahulik. Sõidaksin siis külla kaema ja peremehega juppe vahetama! Kasvõi aitäh sõna eest, kui tal neid üleliia palju.
Olen rahulik. Sõidaksin siis külla kaema ja peremehega juppe vahetama! Kasvõi aitäh sõna eest, kui tal neid üleliia palju.
Seda muidugi,seda muidugi. Näha ja katsuda saab kindlasti,täitsa aitäh eest. Iseasi on üleliigsete asjadega,neid kipub puudu olema... ja nagu jotadel on,kunagi ei jää üle... Hädapärast saab mõne pulga ka ilma eest.... kui mees ja nägu õiged.
Perkinsi leiutasid ka venelased.Nii ütles sõber Märt....
Igas korralikus peres peab olema vähemalt üks Moskvitš
Elus on 3 asja,mille nimel elada:seks,raha,Moskvich! Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Elus on 3 asja,mille nimel elada:seks,raha,Moskvich! Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik 2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks