Oleks vaja pilti mosse tagaosast ja ustest
Oleks vaja pilti mosse tagaosast ja ustest
Kui keegi viitsib teha kõrge kvaliteediga pildi mossest, just 2140, millel on ukse ääred ja taga tulede ümbrus mustakds värvitud. Oleks vaja vaadata kusmaalt kusmaale on värvitud. Kuna tahaks suurt pilti, siis oleks tänulik lingi eest.
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
Re: Oleks vaja pilti mosse tagaosast ja ustest
Kui sa mõtled originaalis musta, siis tagaotsast võin pilti teha, aga ukseääred? Mustad? mõtled klaasiraame?
Azlk 408 ´65 ja Azlk 2140 '80
Justnimelt neid ma mõtlen. Mul omal ei ole värvitud ja mõtlesin, et ikka värviks, ilusam tundub. Sestap tahaks näha, kusmaani ja kuidas ääred tehtud on...originaalis musta, siis tagaotsast võin pilti teha, aga ukseääred? Mustad? mõtled klaasiraame?
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
Seda saab ju ilma piltideta teha... Taga on liisturing ümber tulede, ja sealt seest on mattmust. Klaasiraamid on alumisest klaasiliistust alates mustad.
aga pagasnikuava alumine äär? ukse sisemine äär, seal kus tihendid käivad? Oleks vaja teada kuhumaale on värvitud
Viimati muutis viirusboy, 24 Aug 2009 20:28, muudetud 1 kord kokku.
Tagapaneeliga tee nii,et tõmbad harilikuga mõlemale liistu poole jooned ja siis eemaldad liistu.Siis hea näha kuhu teibi panema pead.MAtiks teed või läikiva?kuidas originaalis oli?
Gardaan,keneraator,garba,tüüs,garter........
Matiks ma arvan, originaalis on nii
Ma just mõtlen, et kuhu maale ma peaks värvima pagassi luugi poole, ja kas pean ka pensupaagi korgi ümbruse mustaks värvima ja mida ma selle klapiga teen, mis sinna peale käib...
Ma just mõtlen, et kuhu maale ma peaks värvima pagassi luugi poole, ja kas pean ka pensupaagi korgi ümbruse mustaks värvima ja mida ma selle klapiga teen, mis sinna peale käib...
Suured just pildid pole, aga ehk aitavad.
Numbri tagant läheb ka poole pealt, aga see paistma ei jää (klapi ülaservast tiba jääb paistma). Usteservadega aidata ei saa, kuna omal need originaalis autoga ühte värvi.
(kui tahad suuremaid pilte, siis anna teada)
Numbri tagant läheb ka poole pealt, aga see paistma ei jää (klapi ülaservast tiba jääb paistma). Usteservadega aidata ei saa, kuna omal need originaalis autoga ühte värvi.
(kui tahad suuremaid pilte, siis anna teada)
Tänan, need sobivad...