Neti kataloog siin: http://www.autosoft.ru/online/acat/?idg ... =9&atype=0
Marko
Kust sellised andmed saadud on, oskad kuhugi viidata? Külgmised suunatuled olid siis olemas? Kas taga väikseid punaseid helkureid 427 paigaldati?marek kirjutas:`75 aasta Moskva mossel peaks olema täisnahk/termatiinsisu(ainuke variant, mida sellel ajal paigaldati). Küljekarbiliistud peaksid olema! sest export. Mõnel siseturu masinal võidi tehases panemata jätta, kuna otsa said vms. aga expordil pidid olema. Uuem armatuur tuli umbes `73 aasta paiku, niiet 74-75 kindlasti juba uuem. Peegleid tehases ei paigaldatud sel ajal, need kõik ise pandud hiljem.
Pampoolse rooliga moskvitse siseturu jaoks ju ei tehtud. Minu teada tuli parempoolse rooliga mosseid inglismaalt tagasisaadetuna ainult üks partii (M 412 IEPja M 427 IEP). Partiis on erinevatel andmetel 150 ja 300 autot, mis Eestis laiali jagati. Imestan, et partii siseselt on autod erinevad, või on tõesti tegu erinevate partiidega?marek kirjutas:Info pärineb iseenda tähelepanekutest. Suunakate kohta ei tea, helkurid olid export variantidel, siseturu omadele ei paigaldatud tehases vist, vähemalt näinud pole.
Istmekate on natu teistsugusest materjalist (minu meelest), kuid võin eksida. Helkur on huvitavate kirjadega, lisan sellest pildiM410 kirjutas:Istmekatted ja uksepolstrid olid 426-tel ja 427-tel kõigil dermatiinist(kunstnahast). Vahet pole, läksid need autod ekspordiks, või mitte.
Kui helkuritel mingeid ingliskeelseid tähiseid taga ei ole, siis suht suure tõenäosusega on need eelmise omaniku enda pandud.
Külgmisi väikeseid suunatulesid neil (vist) polnud juba tehasest saabununa.
Võibolla Automoto foorumiliige Taruvaras ehk oskab nende erinevuste/nüansside kohta midagi täpsemat öelda.
Manks kirjutas:Istmekate on natu teistsugusest materjalist (minu meelest), kuid võin eksida. Helkur on huvitavate kirjadega, lisan sellest pildiM410 kirjutas:Istmekatted ja uksepolstrid olid 426-tel ja 427-tel kõigil dermatiinist(kunstnahast). Vahet pole, läksid need autod ekspordiks, või mitte.
Kui helkuritel mingeid ingliskeelseid tähiseid taga ei ole, siis suht suure tõenäosusega on need eelmise omaniku enda pandud.
Külgmisi väikeseid suunatulesid neil (vist) polnud juba tehasest saabununa.
Võibolla Automoto foorumiliige Taruvaras ehk oskab nende erinevuste/nüansside kohta midagi täpsemat öelda.