Kuna palavus võtab silmanägemise töntsiks ja ka ksf. MAZ kurtis,et võiksin midagi tarka kirjutada......sest midagi pole lugeda......... üritan midagi ikka kirja panna.
No ei ole juhtunud vahepeal midagi põnevat siinkandis. Minu remont auto juures piirdub üsna väikeste operatsioonidega nagu õlivarda kergitamine vahetevahel ja igasuguste õlitasemete jälgimisega potsikutes.
Viimane tõsisem asi oli siis see,et õlitatsiku vindi vahelt immitses pisut aja jooksul õli. Justnimelt immitses ehk pasandas terve mootori külje täis. Viga nimelt oli selles,et Perkinsi mootoril on hoopis tatsik tule jaoks aga ma tahtsin ikka,et näitaks survet ka,kuna armatuuris näitaja olemas. Sõber keeras vene tatsikule mingi koonusvindi peale. Lõikaja oli tal olemas aga nagu nüüdseks selgus oli see vale vindiga. 1/8 truba....
Tegelikult pidi olema aga hoopis 1/8 " Mõõtude erinevus polnud teab mis suur aga sellest piisas,et õli pisut läbi annab. No ja tegin siis asja uuesti üle. Pisut lühikeseks jäi aga mingi kitsama jalgrattavõtmega saab kinni keera ikka. Kindluse mõttes tegin veel ühe valmis ja panin selle autole. Mõned pildid ka:

Ühel mootoril aga oli õite kitsas seal kohal ja ma kahtlustan,et kui peaks isu olema sinna vene asja panna,tuleb ikka mingi pikendus panna või tehagi asi lihtsalt pirni peale ümber. Aga ennem pole vaja pead vaevata,kui asjaks läheb ja tõesti mure peaks tekkima.

Lõikaja sain Tartust Servemetist. Sõbrale andsin vana tatsiku pihku ja too lubas vaadata. Helistaski siis otse poest ja surus telefoni müüjale pihku. Lõikajat kätte saades oli üllatus suur-täitsa uus vene lõikaja. No igaljuhul ikka kordades parem,kui mõni praeguseaegne. Üldse on see üks asjalik pood. Olen saanud sealt kõik asjad,mida kodulinnast pole leidnud. No võibolla on ka siin meil midagi aga ju siis pole õigesse poodi veel sisse astunud. Nojah,nüüd võin selle lõikaja täie rahuga teiste kõrvale visata,rohkem seda niipea vaja vist ei lähegi.....