IZ 2125 1976 hamada
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: IZ 2125 1976 hamada
Mina ise loobusin tagumiste kandurite tegemisest. Selline mustusekoguja-ussipesa oli seal topeltplekkide vahel ja "kolmnurga sees" mõlemal pool et ei tahtnud niimoodi tehase stiilis uuesti tegema hakta ning ka laiskus kuna otsest vajadust neile ei näinud (4 punkti tõstukiga saab ka väga edukalt verdukinnitustest tõsta ja ka tungida vajadusel):
Kes muidugi originaali taga ajavad need ilma ei saa ja müts maha tubli töö ees. Tõotab väga kena auto tulla.
Kes muidugi originaali taga ajavad need ilma ei saa ja müts maha tubli töö ees. Tõotab väga kena auto tulla.
Hamada ma arvan,et see klaas pilt mõistatusel on GAZ 24 tagaklaas kumerus tundub sobima.
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981
Kahjuks vale vastus!MAZ kirjutas:Hamada ma arvan,et see klaas pilt mõistatusel on GAZ 24 tagaklaas kumerus tundub sobima.
Tuleb vist anda esimene vihje, tegemist on esiklaasiga.
Ilu on omakasupüüdmatu rahulolu.
Ma oleks nagu nii sellest roolikattest loobunud kui oleks isegi esimese korraga õigesti ära arvanud.
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981
Ja-ja. Eks need viinamarjad ongi ju hapud!MAZ kirjutas:Ma oleks nagu nii sellest roolikattest loobunud kui oleks isegi esimese korraga õigesti ära arvanud.
- TALUPOEG TALUJA
- Telefon: 56 95 60 13
Ega see järsku Volvo esiklaas pole?
Perkinsi leiutasid ka venelased.Nii ütles sõber Märt....
Oh Toomas, kas sa nägid, mis värvi numbrid sellel autol olid.TALUPOEG TALUJA kirjutas:Ega see järsku Volvo esiklaas pole?
Seitsmekümnendatel võis volvo klaase vaid soome tv-s näha.
- TALUPOEG TALUJA
- Telefon: 56 95 60 13
No ma mõtlesin,et mingi nipiga küsimus...hamada kirjutas:Oh Toomas, kas sa nägid, mis värvi numbrid sellel autol olid.TALUPOEG TALUJA kirjutas:Ega see järsku Volvo esiklaas pole?
Perkinsi leiutasid ka venelased.Nii ütles sõber Märt....
Ei ole nippe, täitsa nipivaba.
Tore kui on kaasaelajaid-mängijaid. Aga nüüd natuke jälle autost.
Sellise kooslusega salongi paigaldati kuni 76. aastani. Peale seda muutusid juba istmed.
Salong on õnneks üsna hästi säilinud, kõik polstrid vajavad ainult
suuremat pesupäeva. Lagi, armatuur, uksepolstrid ja põhjamatid on veatud.
Üks huvitav asi on combil see tagumine nii nimetatud lahtikäiv aknalaud. Kaetud on see
"mistra"laadse asjaga ja õnneks vist saab selle originaalis säilitada, eks peale pesemist
on näha. Samast materjalist on ka pagasniku matt. Olen kuulnud erinevaid arvamusi selle
"mistra"laadse materjali kohta, et see ei ole originaal ja on sinna ise pandud. Ma ei saa
küll 100% kindel olla, aga endale tundub küll see originaal olevat. Kui keegi teab
paremini siis võiks teada anda. Häda on muidugi selles, et combi kohta ei ole minu teada
olemas tehase varuosa kataloogi, pole kust vaadata.
Tore kui on kaasaelajaid-mängijaid. Aga nüüd natuke jälle autost.
Sellise kooslusega salongi paigaldati kuni 76. aastani. Peale seda muutusid juba istmed.
Salong on õnneks üsna hästi säilinud, kõik polstrid vajavad ainult
suuremat pesupäeva. Lagi, armatuur, uksepolstrid ja põhjamatid on veatud.
Üks huvitav asi on combil see tagumine nii nimetatud lahtikäiv aknalaud. Kaetud on see
"mistra"laadse asjaga ja õnneks vist saab selle originaalis säilitada, eks peale pesemist
on näha. Samast materjalist on ka pagasniku matt. Olen kuulnud erinevaid arvamusi selle
"mistra"laadse materjali kohta, et see ei ole originaal ja on sinna ise pandud. Ma ei saa
küll 100% kindel olla, aga endale tundub küll see originaal olevat. Kui keegi teab
paremini siis võiks teada anda. Häda on muidugi selles, et combi kohta ei ole minu teada
olemas tehase varuosa kataloogi, pole kust vaadata.
Viimati muutis hamada, 01 Sept 2016 09:07, muudetud 2 korda kokku.
vähemalt ühel fotol on näha volvo esiporikatTALUPOEG TALUJA kirjutas:No ma mõtlesin,et mingi nipiga küsimus...hamada kirjutas:Oh Toomas, kas sa nägid, mis värvi numbrid sellel autol olid.TALUPOEG TALUJA kirjutas:Ega see järsku Volvo esiklaas pole?