Nalja teed sõber!
Termoandur-see olen mina.

Kui vaja panen juhtme seina ja kui vaja tõmban välja seinast......
Nimelt saigi asi tehtud selline,et poole tunniga läheks soojaks. See on ju teada,et kui tahan minna sõitu siis panen juhtme järgi...ja kõige rohkem tunniks....
Pean tunnistama,et ühel korral kui olin siin tõbine...ajasin juhtmed sassi ja panin kogemata kõik 1.8KW järgi. Väljas oli 10 kraadi külma. Proua läks korra hommikupoole ööd õue ja ütles,et mingi hais üleval.... No soe õhk liikus autu ümber....

Aga ei juhtunud selle autoga midagi. Ja ei juhtu ka edaspidi. Asi juba toimib ja katsetatud. Ei ole vaja muretseda.
Isand Lepik! Tore,et tunned muret aga tead,perearst keelas mul muretsemise.... Tihtilugu on teooria ja praktika erinev. Ma olen pigem praktik. Ja seda spiraali pole vaja vahetada,sest kestab aastaid veel. Kui peaks vaja olema vahetada tihendit siis kopsik on nii tehtud,et peaks saama hädapärast augu kaudu mingi ime läbi vahetatud.... Muidu aga lõikan relakaga põhja maha ja asi mutt.

Tagavara spiraal ka olemas ja riiulis veel peoga....
Ja see ei saa mingil moel autot põlema ajada sest on lausa metall kesta sees. Jahutusvedelik tsirkuleerib päris kenasti,sest kopsik on pandud nii madalale kui võimalik. Nigu väike katel....kuna pealevool on suure läbimõõduga....ei jää see asi kunagi kuivaks. Ma olen ka katlakütjana töötanud siin mitmed aastad...

Ja mul pole autos tilkagi haisvat bensiini....