IZ 412 IE 1981 Prix
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
IZ 412 IE 1981 Prix
Lisan siia ka ühe jõhvika. Auto pole ühtegi talve näinud. Autol rooste puudub. Peale seismist vahetatud kõik jõuülekande tihendid, ette said uued logarid ja siduriketas, pidurid on uued. Orikas raadio URAL-AVTO2 pandud mängima fm-i. Viimane ülevaatus oli 94 aastal.
Re: IZ 412 IE 1981 Prix
See on küll maasikas.
Räägi ega sa neid kallutus-raudasid müüa-rentida-laenata ei taha? Vöi mingit paremat pilti koos möne joonisega?
Räägi ega sa neid kallutus-raudasid müüa-rentida-laenata ei taha? Vöi mingit paremat pilti koos möne joonisega?
Aitan Ebay'st asju tellida.
Jaaaa, tõeline pärl.
Tugevaks konkurendiks kõikidele me foorumis nähtud 412-tele.
Pilte vaadates tundub, et teeb nö. ära ka M410 ja kOll-i masinatele.
Palju edu!
Tugevaks konkurendiks kõikidele me foorumis nähtud 412-tele.
Pilte vaadates tundub, et teeb nö. ära ka M410 ja kOll-i masinatele.
Palju edu!
Endine Super-Lux.
Isegi nähtud seda masinat, ülikorralik...
kere oli priima, kui vaid jätta välja need õrnad kõksu jäljed tagatiibadel...
kere oli priima, kui vaid jätta välja need õrnad kõksu jäljed tagatiibadel...
Pukseerimishaagise e Konna rent
Piltide järgi tundub tõesti siin tutvustatud Mossedest omas klassis parim olevat...
Õnnitlused ja edu edaspidiseks...
Õnnitlused ja edu edaspidiseks...
Moskvich 2140 SL 1985.a., IZ-412 IE 1985.a.
vist ei müüda, vähemalt, kui ma ta venna käest küsisin.saarlane kirjutas:See on küll maasikas.
21251
Uskumatu... Millise kuuri alt see sellise pärli üles leidsid?
See tundub tõesti üks kõige korralikumaid 412-eid olevat. Võibolla ehk avaneb suvel võimalus teda ka oma silmaga lähemalt vaadata, kui omanik sellega nõus on.
Ma pole ka enam ei tea mis ajast nii korralikku 412 näinud, värv ka veel ajastukohane, ei ole midagi halba öelda täiesti kena asi!
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981
Üks väike mõlk ühel tiival ei tee midagi, hakka sellepärast veel originaal värvi rikkuma.kere oli priima, kui vaid jätta välja need õrnad kõksu jäljed tagatiibadel...
Pildimäng: Leia pildilt mõlk